Longa '59

Volgende wedstrijd

Corona Update

Beste volleyballers, 

De Hamalandhal is open, je kan gebruik maken van de kleedkamers en douches. 

Corona ‘versoepelingen’ voor de sportkantine & Hamalandhal

Ondanks de aangekondigde versoepelingen die 25 september 2021 ingaan is corona, helaas, nog steeds onder ons. Dit betekent dat wij, voor een aantal zaken, nog steeds een beroep willen doen op jullie solidariteit. Hieronder een aantal aandachtspunten die vanaf aankomende zaterdag 25 september van belang zijn in en rondom de Hamalandhal.

- Voor het betreden van de kantine geldt vanaf 25 september 2021 dat een corona toegangsbewijs verplicht is! De Hamalandhal zal dit nadrukkelijk communiceren in en rondom de kantine en ook controleren. Het verzoek aan iedere bezoeker van de Hamalandhal kantine om je QR-code & identiteitsbewijs paraat te houden. Hiermee vervalt de 1,5 meter regel in de kantine.
- Vooraan de kantine wordt een ‘afhaalpunt’ ingericht waarbij bezoekers zonder corona toegangsbewijs alsnog wat kunnen bestellen in de kantine. Het gaat hier om koffie/thee, sluitbare flesjes drinken en verpakte versnaperingen. Het gaat hierbij om bestellen en vervolgens direct de kantine weer verlaten.
- Voor toeschouwers geldt het volgende; Voor het kijken van amateur sportwedstrijden is geen corona toegangsbewijs verplicht.

Sponsors

Facebook