Longa '59

Volgende wedstrijd
19/06/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Jubileumpagina

     
     

 

Welkom op de jubileumpagina van Longa'59

Op 19 oktober 2019 viert Longa'59 haar 60-jarig bestaan. Op deze jubileumpagina plaatsen we nieuws over de aanstaande activiteiten. Daarnaast kun je genieten van foto's en berichten uit de afgelopen jaren. Onderaan de pagina vind je een aanmeldformulier, waarmee je aangeeft dat je van plan bent te komen op het jubileumfeest. We gaan de namen op een lijst op deze pagina plaatsen, zodat je kunt zien welke volleybalbekenden je kunt ontmoeten. Doen!

Het Longa'59 jubileum jaarprogramma 2019

(Oud-)volleyballers die aangegeven hebben (onderaan de pagina opgeven) op 19 oktober a.s. naar ons Jubileumfeest te komen

Naam  

Mijn volleybaljaren

bij Longa'59

Trainers
Majonne Ten Holder 1982-2013

Dorothe? Jan Busch/Marja Harmelink/Eric Egging

Ferdy Hoekstra/ Jeroen Peeters

Rien Welbergen 1977-1992 Ben Massop/Juf Huishoudschool
Ingrid Rondeel  1976-2017  velen 
Henk Stemerdink 1971-1985 Code 1 District 7  
Ad van Herwijnen 1959-1970 L. Urlings, Toontje Hogenkamp, zelf als bestuurslid
Bert Naber  1974-2000 Fred Pillen, René te Brake, Ben Kemperman 
     
     
     

Activiteiten 60-jarig jubileumjaar Longa’59

De jubileumcommissie van Longa’59 is op dit moment druk bezig met het organiseren van prachtige activiteiten om het 60-jarig bestaan van volleybalvereniging te vieren. Wie weet, ontmoeten de mensen op onderstaande foto’s elkaar wel op het jubileumfeest op 19 oktober! Iedereen die Longa’59 een warm hart toedraagt, is van harte welkom.

 

 

Dames-1 1966: Staand, van Links naar rechts:

Marian Kooiman, Maria Manschot, Ingrid van Halteren, Irma Doppen en Loes Hoekstra.

Voorste rij: Celien Manschot, Wil Doppen en Jose Hoekstra.

 

 

 

Meisjes A 1971

Op naar Rusland 1989?

Aanmelden

Om zoveel mogelijk belangstellenden te informeren, is er zowel op de speciale Facebook-jubileumpagina als op de website een mogelijkheid om alvast aan te geven dat je van plan bent te komen. Hiermee kun je zien of (oud-)teamgenoten, (oud-)trainers/coaches en (oud-)supporters ook geïnteresseerd zijn. Behalve een feest voor leden en oud-leden is het jubileumfeest voor velen uiteraard ook een reünie.

Jubileum-agenda

Op donderdag 13 juni aanstaande vindt allereerst het recreantentoernooi plaats met dertien teams uit de gemeente Oost Gelre. Zij strijden om de Longa’59 Recreantencup. Daarna wandelen we met Longa’59 de avondvierdaagse van 19 t/m 22 juni en wordt van 28 tot 30 juni het jubileumjeugdkamp gehouden met een aangepast jubileumthema. Op 19 oktober is ‘s middags een clinic, waarna ‘s avonds om 20.00 uur het feest losbarst bij De Koppelpaarden. Hier presenteren we dan ook de speciale 100 pagina’s tellende Longa’59-glossy met prachtige verhalen en foto’s.

Mis het feest niet en kom 19 oktober om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen. Zet de datum dus alvast in je agenda en meld je aan via de website: www.longa59.nl of de Facebook-jubileumpagina: 60-jarig jubileum Longa’59.

 

Op de foto: Debbie Roosendaal, Els Meijer, Daphne Boschker, Judith Sueters, Aukje Holweg, Manouk kl. Gunnewiek, Daisy Nijemeisland, Carlien te Welscher, Linda Bentert, Simone en Elles Hesselink, Ellen Harbers, trainsters Mirjam Scholtz-Heinen en Esther Spekschoor, Madelon Nijveld, Anke Bruinsma, Renee Kok, Vera Bos, Janine Hesselink, Nienke Konst

 

 

Loop de avondvierdaagse met Seesing Personeel | Longa`59

Hoe leuk is het als Seesing Personeel | Longa’59 tijdens het jubileumjaar deelneemt aan de avondvierdaagse in Lichtenvoorde van 19 tot en met 22 juni? Samen met je teamgenoten of vrienden, vriendinnen of familie vier avonden wandelen. Het is niet alleen gezellig en sportief, het is ook goed voor de teambuilding én uitstraling van onze volleybalvereniging!

 

Lid of geen lid van onze vereniging, iedereen die op het voortgezet onderwijs zit of ouder is, is van harte welkom om mee te wandelen. Tieners, ouders, vrienden, familie of andere geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor de 12,5 km of 15 km. Als jubileumcommissie streven we er natuurlijk naar om met een zo groot mogelijke groep aan de wandel te gaan. Dus lijkt het je leuk? Maak jouw team of andere wandelaars die onze club een warm hart toedragen enthousiast en geef je individueel op. Stuur vóór 31 mei een e-mail naar vierdaagse@longa59.nl en zet in de e-mail je naam en leeftijd. Ben je lid van de vereniging? Geef dan ook aan in welk team je zit. Meer informatie volgt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LONGA 59 JUBILEUM JEUGDKAMP 28 - 29 -30 juni

Hoi volleybal meiden en jongens, (groep 4 t/m 8)

Longa’59 bestaat 60 jaar! Dat moeten we vieren dus ook in dit mooie jubileumjaar gaan wij gezellig met z’n allen op kamp!

Het kamp zal plaatsvinden in het weekend van 28 – 30 JUNI 2019.

Op vrijdagavond 28 juni rond 17.30 uur verzamelen we bij de Hamaland hal en op zondag 30 juni zullen we daar rond 11.00 uur terug zijn.

De locatie waar we heen gaan en het thema van dit jaar blijven nog even een verrassing.

Wil jij dit jaar het kamp niet missen, geef je dan snel op en doe dit voor 30 april 2019!!

Dit kan door een mail te sturen naar: activiteiten@longa59.nl

Graag in de mail vermelden: naam, leeftijd, bijzonderheden/medicatie en welk zwemdiploma. (Graag als onderwerp van de mail: kamp 2019)

 

De kosten zijn € 40,00 p.p. Dit bedrag graag overmaken naar:

Rek.nr Longa’59 NL11 RABO 0336168683 o.v.v kamp 2019 en je naam!

  

Groetjes van de organisatie van het kamp Longa’59  

Maaike Wopereis, Pleun Hettema en Tara Oonk

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Onder het motto plezier, prestatie en binding hebben deze dames in de glossy ZIN van juli 2013 gestaan. In de rubriek “zij sporten al jaaaaaren met elkaar” is er een reportage gemaakt van het toenmalige dames 3 van Longa ‘59. Ze waren natuurlijk al spraakmakend, maar werden door dit stukje een nog beroemder sportteam.

 

Sfeerimpressie van de Nieuwjaarsreceptie/Ledentoernooi 2019

 

 

In de jaren rond 2008 waren er nog volop heren actief in het Longa '59 shirt. Grote mannen en kleine mannen zoals je op deze foto's kunt zien. Ken jij ze nog?

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, een sport spelen en basketbalveld

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht

Afbeelding kan het volgende bevatten: 14 mensen, lachende mensen, staande mensen

Trots…… en daar is ie dan. De eerste banner met vele oude leuke herinneringen. Al in september dit jaar zijn we begonnen om foto’s en beeldmateriaal te zoeken. 60 jaar Longa 59. Na veel speuren met ons commissie team op de zolder en in diverse laden en kasten, hebben wij het resultaat nu klaar! Heel veel foto’s uit de oude doos op een banner. Wellicht zie je jezelf terug. We zijn er zeker super trots op.

Heb je zelf nog foto’s van het Longa ‘59 verleden welke we kunnen gebruiken voor een volgende banner? Stuur ze dan op naar longa59jubileum@outlook.com

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

  

 

Pinkstertoernooi St. Anthonis

Hier een mooi plaatje uit een van de fotoalbums.
Deelname aan het Pinkstertoernooi van Activia in St. Anthonis. Mooi weer en altijd groot feest op de camping en bij de Herberg. Maar ook goed en spectaculair volleybal. Wie herinnert zich die enorme jumper aan de buitenkant bij Belo Horizonte nog?

In de jaren ’90 was deelname aan het toernooi van Ledub in Budel erg populair. Heeft iemand daar nog leuke foto’s van? 

Mail ze dan naar: longa59jubileum@outlook.com
En over toernooien gesproken……
Als eerste activiteit in het jubileumjaar organiseert Longa ‘59 op 20 januari 2019 een gezellig en fanatiek toernooi en daarna volgt de nieuwjaarsreceptie. Dit toernooi is voor alle Longa ‘59 leden, voor jong en oud, (behalve voor de mini d meiden want hiervoor staat nog wat anders op het programma). Het toernooi begint om 13:00 tot 16:00 uur. Hierna begint de nieuwjaarsreceptie. Verdere informatie over deze dag volgt nog. Wij kijken in ieder geval uit naar deze dag en hopelijk jullie ook!

Herinneringen ophalen

Op 19 oktober jl. was de kick-off van het jubileumjaar van Longa’59. De Facebookpagina ‘60-jarig jubileum longa59’ is opgericht en de jubileumcommissie van Longa ‘59 is volop aan de slag met  de voorbereidingen. Daar hoort het snuffelen in alle oude fotoalbums bij!

Talentvol herenteam

Tijdens het bekijken van alle foto’s kom je heel veel bijzondere tegen. Zoals deze foto van het eerste herenteam dat in 1987 een zwaar bevochten promotie naar de tweede divisie afdwong tijdens de promotie-/degradatiewedstrijden. Het was een mooi team van ervaren rotten en aanstormend jeugdig talent. De promotie naar de tweede divisie was de kroon op het werk van trainer Ferry Hoekstra. In de tweede divisie werd gestart met een nieuwe trainer Ton van Dijk. Een aantal van de, toen nog, jongelingen heeft het uiteindelijk tot het eredivisieniveau geschopt. Als de huidige Longa’59 speelsters goed kijken, herkennen ze tussen deze veelal besnorde mannen misschien hun huidige trainer wel. Longa ‘59 is altijd een kweekvijver geweest van talent, ook bij de heren. Wat zou het mooi zijn als dit in de toekomst weer gaat gebeuren! En wie weet, treft een groot deel van deze mannen elkaar 19 oktober 2019 op het jubileumfeest.

Stuur je foto/bericht

Heb jij ook mooie herinneringen aan jouw tijd bij Longa ‘59 en wil je die met ons delen? Stuur een bericht en/of een foto naar longa59jubileum@outlook.com. Wil je weten wat er allemaal gaat gebeuren in het jubileumjaar? Like dan de speciale Facebookpagina zodat je altijd op de hoogte bent!

 

Lancering 60-jarig jubileum Longa`59

Zet 19 oktober 2019 alvast in je agenda! Op deze dag viert Longa’59 haar 60-jarig jubileum met een grote reünie voor alle Longa`59 (oud)leden en voor mensen die Longa`59 een warm hart toedragen. Zestig jaar, waar blijft de tijd? Wie kent onze vereniging niet? In heel Nederland vind je veel coryfeeën, speelsters, spelers en trainers van Longa`59. De meest bekende is ongetwijfeld oud-speelster Lonneke Slöetjes, die nu furore maakt in het Nederlands team in Japan.

Mis niets!
Gezelligheid is al bijna 60 jaar één van de pijlers van Longa`59. De jubileumcommissie bereidt zich momenteel voor op een jaar lang gezelligheid. De zolder in de Hamalandhal is een genot om de tijd door te brengen. Het lijkt wel een snoepwinkel! Je vindt er honderden foto`s, krantenknipsels en andere materialen die mooie Longa`59-herinneringen naar boven brengen. We organiseren het aankomende jaar activiteiten en een feest en houden je op de hoogte van diverse in het oog springende zaken. Houd de Facebookpagina (60-jarig jubileum Longa59), andere media en de website dus in de gaten! Zo hoef je niets te missen.

Mooie herinneringen
We lanceren het aankomende jaar ook periodiek foto’s van vroegere tijden en trappen af met een foto uit de presentatiegids van 2000-2001. Hierin zie je onder andere Nathalie Reulink, Ilse Heutinck, Esther Spekschoor, toen als jonge ‘deerntjes’ spelend in de eredivisie en nu nog actief in Dames 1, in de promotieklasse. Nathalie is tevens lid van de jubileumcommissie.

We zien ernaar uit je op 19 oktober 2019 te ontmoeten om samen mooie herinneringen op te halen!

www.longa59.nl
FB: 60-jarig jubileum Longa59  

 

 


Aanmelden voor jubileum

Op 19 oktober 2019 viert Longa'59 het 60-jarig jubileum.

Door dit formulier in te vullen laat je weten dat je van plan bent om naar het 60-jarig jubileumfeest van Longa'59 te komen.

Op de jubileumpagina gaan we een lijst aanleggen met de namen van de personen die zich hebben aangemeld. Zo kun je zien welke 'oude' bekenden je kunt ontmoeten.

Ja, ik kom op 19 oktober 2019 naar het 60-jarig jubileumfeest van Longa'59

Naam*
E-mailadres (wordt niet getoond op website)*
Ik volleybalde bij Longa'59 in de jaren*
Mijn trainer(s):*

Bevestig dat u geen robot bent

Sponsors

Tweets