Longa '59

Volgende wedstrijd
13/05/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Jubileumpagina

 

Welkom op de jubileumpagina van Longa'59

Op 19 oktober 2019 viert Longa'59 haar 60-jarig bestaan. Op deze jubileumpagina plaatsen we nieuws over de aanstaande activiteiten. Daarnaast kun je genieten van foto's en berichten uit de afgelopen jaren. Onderaan de pagina vind je een aanmeldformulier, waarmee je aangeeft dat je van plan bent te komen op het jubileumfeest. We gaan de namen op een lijst op deze pagina plaatsen, zodat je kunt zien welke volleybalbekenden je kunt ontmoeten. Doen!

Het Longa'59 jubileum jaarprogramma 2019

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Jeugdkamp Groep 4 t/m 8

In dit bijzondere jubileumjaar kan natuurlijk het jeugdkamp niet ontbreken!

Ook dit jaar zullen we gezellig met alle jongens en meiden van groep 4 t/m 8 op kamp gaan. Zet het allemaal in je agenda!! De uitnodiging zal later volgen.

 

 

Onder het motto plezier, prestatie en binding hebben deze dames in de glossy ZIN van juli 2013 gestaan. In de rubriek “zij sporten al jaaaaaren met elkaar” is er een reportage gemaakt van het toenmalige dames 3 van Longa ‘59. Ze waren natuurlijk al spraakmakend, maar werden door dit stukje een nog beroemder sportteam.

 

Sfeerimpressie van de Nieuwjaarsreceptie/Ledentoernooi 2019

 

 

In de jaren rond 2008 waren er nog volop heren actief in het Longa '59 shirt. Grote mannen en kleine mannen zoals je op deze foto's kunt zien. Ken jij ze nog?

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, een sport spelen en basketbalveld

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht

Afbeelding kan het volgende bevatten: 14 mensen, lachende mensen, staande mensen

Trots…… en daar is ie dan. De eerste banner met vele oude leuke herinneringen. Al in september dit jaar zijn we begonnen om foto’s en beeldmateriaal te zoeken. 60 jaar Longa 59. Na veel speuren met ons commissie team op de zolder en in diverse laden en kasten, hebben wij het resultaat nu klaar! Heel veel foto’s uit de oude doos op een banner. Wellicht zie je jezelf terug. We zijn er zeker super trots op.

Heb je zelf nog foto’s van het Longa ‘59 verleden welke we kunnen gebruiken voor een volgende banner? Stuur ze dan op naar longa59jubileum@outlook.com

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

  

 

Pinkstertoernooi St. Anthonis

Hier een mooi plaatje uit een van de fotoalbums.
Deelname aan het Pinkstertoernooi van Activia in St. Anthonis. Mooi weer en altijd groot feest op de camping en bij de Herberg. Maar ook goed en spectaculair volleybal. Wie herinnert zich die enorme jumper aan de buitenkant bij Belo Horizonte nog?

In de jaren ’90 was deelname aan het toernooi van Ledub in Budel erg populair. Heeft iemand daar nog leuke foto’s van? 

Mail ze dan naar: longa59jubileum@outlook.com
En over toernooien gesproken……
Als eerste activiteit in het jubileumjaar organiseert Longa ‘59 op 20 januari 2019 een gezellig en fanatiek toernooi en daarna volgt de nieuwjaarsreceptie. Dit toernooi is voor alle Longa ‘59 leden, voor jong en oud, (behalve voor de mini d meiden want hiervoor staat nog wat anders op het programma). Het toernooi begint om 13:00 tot 16:00 uur. Hierna begint de nieuwjaarsreceptie. Verdere informatie over deze dag volgt nog. Wij kijken in ieder geval uit naar deze dag en hopelijk jullie ook!

Herinneringen ophalen

Op 19 oktober jl. was de kick-off van het jubileumjaar van Longa’59. De Facebookpagina ‘60-jarig jubileum longa59’ is opgericht en de jubileumcommissie van Longa ‘59 is volop aan de slag met  de voorbereidingen. Daar hoort het snuffelen in alle oude fotoalbums bij!

Talentvol herenteam

Tijdens het bekijken van alle foto’s kom je heel veel bijzondere tegen. Zoals deze foto van het eerste herenteam dat in 1987 een zwaar bevochten promotie naar de tweede divisie afdwong tijdens de promotie-/degradatiewedstrijden. Het was een mooi team van ervaren rotten en aanstormend jeugdig talent. De promotie naar de tweede divisie was de kroon op het werk van trainer Ferry Hoekstra. In de tweede divisie werd gestart met een nieuwe trainer Ton van Dijk. Een aantal van de, toen nog, jongelingen heeft het uiteindelijk tot het eredivisieniveau geschopt. Als de huidige Longa’59 speelsters goed kijken, herkennen ze tussen deze veelal besnorde mannen misschien hun huidige trainer wel. Longa ‘59 is altijd een kweekvijver geweest van talent, ook bij de heren. Wat zou het mooi zijn als dit in de toekomst weer gaat gebeuren! En wie weet, treft een groot deel van deze mannen elkaar 19 oktober 2019 op het jubileumfeest.

Stuur je foto/bericht

Heb jij ook mooie herinneringen aan jouw tijd bij Longa ‘59 en wil je die met ons delen? Stuur een bericht en/of een foto naar longa59jubileum@outlook.com. Wil je weten wat er allemaal gaat gebeuren in het jubileumjaar? Like dan de speciale Facebookpagina zodat je altijd op de hoogte bent!

 

Lancering 60-jarig jubileum Longa`59

Zet 19 oktober 2019 alvast in je agenda! Op deze dag viert Longa’59 haar 60-jarig jubileum met een grote reünie voor alle Longa`59 (oud)leden en voor mensen die Longa`59 een warm hart toedragen. Zestig jaar, waar blijft de tijd? Wie kent onze vereniging niet? In heel Nederland vind je veel coryfeeën, speelsters, spelers en trainers van Longa`59. De meest bekende is ongetwijfeld oud-speelster Lonneke Slöetjes, die nu furore maakt in het Nederlands team in Japan.

Mis niets!
Gezelligheid is al bijna 60 jaar één van de pijlers van Longa`59. De jubileumcommissie bereidt zich momenteel voor op een jaar lang gezelligheid. De zolder in de Hamalandhal is een genot om de tijd door te brengen. Het lijkt wel een snoepwinkel! Je vindt er honderden foto`s, krantenknipsels en andere materialen die mooie Longa`59-herinneringen naar boven brengen. We organiseren het aankomende jaar activiteiten en een feest en houden je op de hoogte van diverse in het oog springende zaken. Houd de Facebookpagina (60-jarig jubileum Longa59), andere media en de website dus in de gaten! Zo hoef je niets te missen.

Mooie herinneringen
We lanceren het aankomende jaar ook periodiek foto’s van vroegere tijden en trappen af met een foto uit de presentatiegids van 2000-2001. Hierin zie je onder andere Nathalie Reulink, Ilse Heutinck, Esther Spekschoor, toen als jonge ‘deerntjes’ spelend in de eredivisie en nu nog actief in Dames 1, in de promotieklasse. Nathalie is tevens lid van de jubileumcommissie.

We zien ernaar uit je op 19 oktober 2019 te ontmoeten om samen mooie herinneringen op te halen!

www.longa59.nl
FB: 60-jarig jubileum Longa59  

 

 


Aanmelden voor jubileum

Op 19 oktober 2019 viert Longa'59 het 60-jarig jubileum.

Door dit formulier in te vullen laat je weten dat je van plan bent om naar het 60-jarig jubileumfeest van Longa'59 te komen.

Op de jubileumpagina gaan we een lijst aanleggen met de namen van de personen die zich hebben aangemeld. Zo kun je zien welke 'oude' bekenden je kunt ontmoeten.

Ja, ik kom op 19 oktober 2019 naar het 60-jarig jubileumfeest van Longa'59

Naam*
E-mailadres (wordt niet getoond op website)*
Ik volleybalde bij Longa'59 in de jaren*
Mijn trainer(s):*

Bevestig dat u geen robot bent

Sponsors

Tweets