Longa '59

Volgende wedstrijd
14/09/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Samenloop voor Hoop

       
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2017 wordt er een Samen loop voor Hoop georganiseerd en kunnen de inwoners van de gemeente Oost Gelre meelopen en stilstaan bij kanker. Het is een 24-uurs wandelestafette, waarbij teamleden uit een wandelteam (10-15 teamleden) elkaar afwisselen. Er loopt minstens één teamlid als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. Wandelteams zamelen vooraf en tijdens de Samenloop voor Hoop geld in. De totale opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk kankeronderzoek dat door KWF kankerbestrijding wordt gefinancierd. Tijdens het evenement bruist het 24uur vanactiviteiten voor deelnemers en bezoekers. Er staan kramen van de deelnemende teams en er zijn (muzikale) optredens.
Eén van de hoogtepunten van de Samenloop voor Hoop is​de openingsronde​, de inspirerende start van het evenement. (Ex) Kankerpatienten (survivors) lopen samen met hun dierbaren de eerste ronde van het parcours. Eén van de meest indrukwekkende momentenvandeSamenloopvoorHoopis​dekaarsenceremonie​.  We komen samen om dierbaren te herdenken en om elkaar te steunen. Kopers van een kaarsenzak schrijven of tekenen hier een persoonlijke boodschap of wens op. Vervolgens worden alle kaarsenzakken langs het parcours gezet, zodat de wandelaars gedurende de nacht omringd zijn door een zee van licht. Een magisch gezicht! 
 
In de slotronde lopen alle deelnemers gezamenlijk nog één keer het parcours. Hiermee wordt de               Samenloop voor Hoop Oost Gelre afgesloten en wordt het voorlopig opgehaalde eindbedrag voor             wetenschappelijk kankeronderzoek bekend gemaakt.
 
Ter informatie als bijlage de folder “Oost Gelre loopt mee en staat stil bij kanker”, waarin ook een                  inschrijfformulier is opgenomen. Ook verwijzen wij u graag naar onze website           www.samenloopvoorhoop.nl/oostgelre​ of naar facebook:  Samenloop voor Hoop Oost Gelre. 
Op maandag 6 februari a.s. om 20.00 uur en op zaterdag 11 februari a.s. om16.00uurhoudenwijeen                    informatie avond/middag voor belangstellende teams. Locatie is BS22 in de Beltrumsestraat 22 in Groenlo. Dus mocht u meer informatie willen, meldt u dan aan voor één van deze dagen via  teamwerving.slvh.oostgelre@gmail.com​ !
 We hopen dat er ook binnen uw onderneming, vereniging, relaties en/of familie interesse is om met één               of meerdere teams deel te nemen aan dit geweldige evenement. Wellicht zou u deze brief met brochure ook kunnen doorsturen aan uw medewerkers, relaties en/of familie.
 
Onderstaande leden van SLVH Oost Gelre zijn graag bereid u desgevraagd nader te informeren. Teamwerving Oost Gelre Samenloop voor Hoop Oost Gelre
 
Stephanie de Vries - Reukers  telnr. 06-30534868 Judith Theissen - Overkemping telnr. 06-29247725 Brenda Bénard telnr. 06-39215080 Adelheid Kolkman-Vos telnr. 06-12979719 Chanella van Koot-Wolters telnr. 06-13991325 
 
teamwerving.slvh.oostgelre@gmail.com Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Tweets