Longa '59

Volgende wedstrijd
07/01/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Jongensvolleybal Longa’59 groeit!

       

Jong, sociaal, leergierig en vol enthousiasme! Zo kun je de jongensteams van Longa’59 omschrijven. Vorig jaar heeft Longa’59 onder leiding van Roy Harbers en Rob Pillen het jongensvolleybal een impuls gegeven. En met succes!

Het draait allemaal om techniek, behendigheid, controle en overzicht, maar vooral om plezier. Want volleybal moet leuk zijn! Volgens deze gedachte trainen Roy en Rob twee jongensteams: één in de leeftijd van 6 tot 9 jaar en één van 9 tot 12 jaar. Sinds de start zijn de teams al uitgebreid. Ze bestaan inmiddels elk uit vijf jongens, die enthousiast trainen bij de Cool Moves Volleybal in niveau 3 en 5. “De jongens zijn ontzettend gegroeid”, vertelt Roy Harbers. “Dat is supergaaf om te zien! Het zijn leuke, sociale jongens en ook de ouders zijn erg betrokken. Daar zijn we ontzettend blij mee! De eerste wedstrijden dit seizoen zijn ook weer heel enthousiast ontvangen. De jongens zijn bevlogen, of ze nu tegen jongens of meiden spelen. Waar niveau 3 op een speelse manier met veel spelvormen vooral kennismaakt met volleybal, is niveau 5 al echt aan het volleyballen. Onderhands en bovenhands opslaan, drie keer spelen en zelfs al een beetje aanvallen! Dat laatste is vooral voor  jongens aantrekkelijk en uitdagend!”

Meetrainen?

De jongens van Longa’59 vinden het uiteraard geweldig als er uitbreiding komt. Ben je nog geen lid, maar heb je zin om te volleyballen? Dan ben je natuurlijk welkom! Wil je gewoon eens een paar keer meetrainen om te kijken of het wat voor je is? Dan ben je elke woensdag van 18.15 tot 19.30 uur van harte welkom in de Hamalandhal om je coole moves te trainen. We vinden het wel fijn als je van tevoren een korte e-mail stuurt naar jongens@longa59.nl zodat we weten dat je komt.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Tweets