Longa '59

Volgende wedstrijd
13/05/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Marku Bouw sponsort Longa’59

       

“De betrokkenheid binnen de vereniging is groot.”

Marku Bouw uit Lichtenvoorde heeft zijn naam verbonden aan volleybalvereniging Longa’59. “We zijn blij om Marku Bouw als nieuwe teamsponsor te verwelkomen”, zegt voorzitter Marian Hagen. “Het is een sterk groeiend bedrijf in de utiliteitsbouw dat mooie projecten op haar naam heeft staan zoals het Marianum Groenlo, het Gemeentehuis, de Hamalandhal, Marel en Rymoplast. De steun aan onze  vereniging waarderen we zeer.” 

Sponsoring
Transparantie, inspraak van klanten, langetermijnrelaties en het kunnen bieden van een totaalpakket, zijn kenmerken van Marku Bouw, dat al 55 jaar werkt voor bedrijven, de overheid en semioverheid. Koen Knufing staat sinds 18 jaar aan het roer. Naast directeur-eigenaar is Koen ook op bestuurlijk vlak zeer actief en fanatiek. Zo houdt hij zich als bestuurslid binnen VNO NCW Achterhoek bezig met het behartigen van de belangen van het bedrijfsleven en het samenwerken aan een prettig woon- en werkklimaat. Over het beleid rondom sponsoring is Koen helder. “We sponsoren alleen projecten en verenigingen die direct gelieerd zijn aan onze medewerkers. Daarom zijn we ook sponsor van Longa’59. Mijn drie dochters beleven veel plezier aan het volleyballen bij de vereniging en verschillende medewerkers hebben gezinsleden die er actief zijn. Zelf heb ik dankzij mijn leraar Ben Kemperman op de middelbare school ook een aantal seizoenen gevolleybald. Hij wierf destijds nieuwe leden met een gratis lidmaatschap.”

Loyaliteit
Longa’59 is volgens Koen een actieve, groeiende vereniging met vooral jeugdleden. “Ik denk dat veel ouders die volleybalden in de jaren dat Longa’59 op Europees niveau speelde, de liefde voor het volleybal op hun kinderen hebben overgedragen. De “L” die bij Longa’59 staat voor Loyaliteit zie je terug in de grote betrokkenheid binnen de vereniging van zowel leden, ouders als vrijwilligers. Voorzitter Marian Hagen speelt hier als betrokken voorzitter zeker een grote rol in!”

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Tweets