Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

WWTools nieuwe teamsponsor Seesing Personeel|Longa’59

       

WWTools uit Lichtenvoorde is de komende drie-en-een-half jaar nieuwe teamsponsor van Meisjes C5 van Seesing Personeel|Longa’59. De speelsters van de vereniging ontvingen afgelopen week hun nieuwe wedstrijdtenue.  

Houten, metalen, kunststof of rubberen producten, WWTools bemiddelt, importeert en distribueert sinds 2011 maatwerkproducten uit Azië. “Mijn zakelijk partner Koen Wolters heeft na een wereldreis een periode in China gewoond en met zijn vrouw Caroline een bedrijf opgezet in barbecues en buitenkeukens. Hierdoor heeft hij een enorm netwerk opgebouwd”, vertelt mede-eigenaar Joris-Jan Waalder. “We zijn hiermee een ideale inkooppartner voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf dat het productieproces efficiënter wil maken of in Azië voordelig wil onderbrengen. Ook importeren we maatwerkonderdelen en complete producten zoals porseleinen serviesgoed. Onze klanten komen uit verschillende branches waaronder de horeca, bouw en industrie.“

Belang van sponsoring
De heren zijn rasechte ondernemers. Naast hun gemeenschappelijke bedrijf WWTools adviseert Joris-Jan vanuit zijn eigen onderneming particulieren en ondernemers in hypotheken en verzekeringen en heeft Koen een bedrijf in de productie van zonnepanelen. Joris-Jan is actief in de sponsorcommissie van corsogroep Kwintet en weet als geen ander hoe belangrijk ondersteuning van sponsoren is om verenigingen draaiende te houden. “Met WWTools willen we lokale verenigingen die we een warm hart toedragen, ondersteunen. Als nieuwe teamsponsor van Seesing Personeel| Longa’59 kunnen we ervoor zorgen dat de meisjes van C5 tijdens de wedstrijden schitteren in mooie kleding!”

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook