Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Hypotheekdesk Wormgoor teamsponsor Dames 3

       

Gezelligheid en plezier, dat ervaart Max Wekking van teamsponsor Hypotheekdesk Wormgoor bij Seesing Personeel|Longa’59. “Met veel enthousiasme zwaait Marian Hagen er de scepter en zowel volwassenen als de jeugd volleyballen er met veel plezier. Het is geweldig als dit tot mooie resultaten leidt. Daar lever ik graag een bijdrage aan.”

Hypotheekdesk Wormgoor is de nieuwe teamsponsor van Dames 3 van Seesing Personeel|Longa’59. Sinds tien jaar runnen Max Wekking en Ruud Brinkers het bedrijf, dat al zo’n 80 jaar bestaat. Hypotheekdesk Wormgoor is onderdeel van Wormgoor Assurantiën, een toonaangevend kantoor op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Naast de vestiging in Lichtenvoorde heeft Wormgoor filialen in Eibergen en Neede, waarin ook de Regiobank is gevestigd. “We zijn gegroeid tot een volledig gedigitaliseerd, gezond kantoor dat kwaliteit levert en het vertrouwen van onze klanten in al die jaren heeft weten vast te houden”, vertelt Max Wekking. “Door jarenlange ervaring en veel contacten met bijna alle hypotheekverstrekkers kunnen we een betrouwbaar advies geven, afgestemd op ieders persoonlijke wensen en situatie. We investeren in een langdurige relatie met voornamelijk particulieren waarbij we naast hypotheekadvies verzekeringen en bancaire diensten  aanbieden.”

Trouw supporter
Met haar sponsorbeleid richt Hypotheekdesk Wormgoor zich op verenigingen in de plaatsen waar het bedrijf werkzaam is. “Dit kunnen ook de kleinere kernen zijn”, legt Max Wekking uit. “We sponsoren breed, maar klein. Bij Seesing Personeel|Longa’59 zijn we teamsponsor van dames 3, het team waarin mijn dochter volleybalt. Op zaterdag ben ik trouw supporter. Door veel wedstrijden te kijken, begrijp ik het volleybalspel steeds beter en waardeer ik het meer. Mijn eigen herinneringen aan Longa'59 gaan terug naar het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi met Koninginnedag. Dit was de enige dag in het jaar dat ik volleybalde en altijd enorm gezellig!” Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook