Longa '59

Volgende wedstrijd
14/10/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Jouw stem op Longa’59 is geld waard

       

Jouw stem op Longa’59 is geld waard

Ben jij lid van de Rabobank en heb je de stemkaart ontvangen van de actie ‘Hart voor de Achterhoek’? Draag jij onze vereniging een warm hart toe? Dan doet Longa’59 graag een beroep op je om in actie te komen.

‘Hart voor de Achterhoek’ geeft verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug.  Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek verdeelt in 2019 € 400.000,- aan verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de actie ‘Hart voor de Achterhoek’. Elk lid van de Rabobank kan stemmen op een organisatie. Hoe meer stemmen de vereniging krijgt, hoe meer geld deze van de Rabobank ontvangt.

Breng je stem uit!
Iedereen die op 1 augustus 2019 lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 5 september tot en met 19 september 2019 stemmen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Onlangs hebben alle leden van de bank een stemkaart met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule. Heb jij de stemkaart ontvangen? Aarzel dan niet en stem op Longa’59! Ieder lid mag vijf stemmen vergeven, waarvan maximaal twee stemmen op één vereniging. Longa’59 hoopt uiteraard op een groot aantal uitgebrachte stemmen en roept iedereen dan ook op om op ons te stemmen! Ken je in jouw omgeving nog andere leden van de Rabobank? Vraag dan of zij ook op onze mooie vereniging willen stemmen. Met dit geld zijn we in staat om nog meer te investeren in en te organiseren voor onze club! Hoe mooi zou dat zijn!

Je kunt ons vinden onder de naam: Longa’59

NB. Heb je geen stemkaart met stemcode ontvangen? Dan ben je geen lid van de Rabobank.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Tweets