Longa '59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 genomineerd voor Club van het jaar 2021!

       

Yes, we komen in aanmerking om Club van het jaar 2021 te worden! Daar hebben we wel jouw stem bij nodig. Help jij mee om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen? 

Ga naar www.clubvanhetjaar.nl en breng je stem uit op Seesing Flex | Longa`59. Dit kan tot 24 mei.

 

We hebben minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te komen voor gemeentewinnaar. De jury kiest vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar. 

Waarom zijn we genomineerd?
We hebben eenentwintig motiverende redenen opgeven die onze veerkracht toonden in het afgelopen jaar en in deze Coronatijden. We noemen er een aantal.

-        Vanaf januari jl. hebben we ervoor gezorgd, dat we als binnensportvereniging, alle leden een buitentraining konden laten volgen. Dit varieerde van volleybal gerelateerde oefeningen, bootcamp voor jeugd en senioren, Strava Longa`59 Cup uitdagingen tot tennis. En elke training werd afgesloten met warme chocolademelk en later een stuk fruit.

-        De leden hebben filmpjes gemaakt met een sportieve uitdaging en dit gedeeld onder de leden.

-        In verschillende teams is er een online pub quiz gehouden

-        Trots op onze vrijwilligers en kaderleden.

-        Onze online potgrondactie was een groot succes.

-        We hebben een QR-beweegroute van 1,8 kilometer opgezet voor inwoners Lichtenvoorde. Daarmee brengen we jong en oud, wandelaar of hardloper in beweging. En geeft gelegenheid tot een sociaal praatje.   

Kortom; stem op Seesing Flex | Longa`59. Meer informatie over de verkiezing Club van het jaar 2021 www.clubvanhetjaar.nl Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook