Longa '59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 genomineerd voor Club van het jaar 2021!

       

Ga naar www.clubvanhetjaar.nl en type de naam Seesing Flex | Longa`59 in en breng je stem uit. Dit kan tot 24 mei.

We hebben je stem nog steeds heel hard nodig! In de gemeente Oost Gelre staan we op de eerste plek, maar om ook provinciewinnaar te worden hebben we nog heel veel meer stemmen nodig!

 

Waarom zijn we genomineerd?
We hebben eenentwintig motiverende redenen opgeven die onze veerkracht toonden in het afgelopen jaar en in deze Coronatijden. Deze week een aantal andere redenen.

-        Als binnensportvereniging trainen onze leden al ruim 5 maanden buiten. In sneeuw, regen en zon volgen ze diverse trainingen. Dit varieert van technische volleybaltrainingen, bootcamp voor jeugd en senioren, Strava Longa`59 Cup uitdagingen tot tennis. En na afloop van elke training werd men getrakteerd op warme chocolademelk en later een stuk fruit.

-        De buitentrainingen zijn nu verplaatst naar het gras en het beachvolleybal.

 

-        Start2volley-initiatief. Een gratis korte cursus volleybal van 9 trainingen. Gegeven door ervaren speelsters. Zij leren de basistechnieken aan, zodat er na 9 trainingen samen een leuke wedstrijd gespeeld kan worden. Men hoeft geen ervaring te hebben met volleybal. Geschikt voor 18+, voor mannen en vrouwen. Ook is het mogelijk om je eigen team samen te stellen. Helaas door Corona is het nog niet gestart.

-        Trots op onze vrijwilligers en kaderleden.

-        We hebben rookvrije zones bij de Hamalandhal

-        We kunnen terecht in een gezonde kantine van de Hamalandhal, zij hebben hiervoor het gouden Team:Fit-certificaat ontvangen.

-        We hebben een QR-beweegroute van 1,8 kilometer opgezet voor inwoners Lichtenvoorde. Daarmee brengen we jong en oud, wandelaar of hardloper in beweging. En geeft gelegenheid tot een sociaal praatje. www.longa59.nl/beweegroute

 

Kortom; stem op Seesing Flex | Longa`59. Meer informatie over de verkiezing Club van het jaar 2021 www.longa59.nl  

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook