Longa '59

Volgende wedstrijd
02/03/2020
12:00
Bekijk volledige rooster

Nieuws

Vrijwilligers gevraagd voor halve finale NOJK 15 februari a.s.

       

Na drie jaar van afwezigheid keert het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap (NOJK) weer terug naar Lichtenvoorde. Seesing Personeel Longa’59 heeft in het verleden vier keer de finale van het NOJK mogen organiseren. De mooie accommodatie die Lichtenvoorde heeft en de geweldige inzet van vele vrijwilligers hebben de Nevobo, Nederlandse Volleybal Bond, doen besluiten de halve finale weer toe te kennen aan Longa ’59.

Lees meer >

“Liever actief bij de vereniging dan hangen op de bank”

       

Dit zijn woorden van Seesing Personeel|Longa’59 trainer David Menting. Naast een baan als civieltechnisch ingenieur bij de gemeente Doetinchem, vult hij z’n vrije tijd graag actief in. Zo is hij bij Longa’59 samen met Simone Hesselink met veel plezier volleybaltrainer van het meisjes C4 team en traint hij jaarlijks een jeugdteam in de voorbereiding naar het NOJK.

Lees meer >

Wedstrijdverslagen voorrondes NOJK 4 januari jl.

       

Meisjes CMV 

CMV-team: Doris, Peppe, Norah, Mijs, Liv en Maud

Trainer en Coach: David en Simone

 

 

 

Lees meer >

Meisjes B Seesing Personeel|Longa ’59 ongeslagen door naar halve finale NOJK

       

Op zaterdag 4 januari jl. namen vier jeugdteams van Seesing Personeel|Longa’59 deel aan de voorrondes van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Het meisjes B team wist zich in Gennep na een 2e plek in de poule door middel van winst in de kruisfinale te plaatsen voor de halve finale op 15 februari aanstaande.

Lees meer >

Seesing Personeel | Longa’59 Dames 3 studeert en volleybalt

       

Pleun, Nynke, Anna, Jill, Tess, Aniek, Tara, Maaike, Eva en Nina vormen samen het fanatieke en gezellige Dames 3 van Seesing Personeel|Longa’59. “Onze trainers Gien Weelink en Judith Spekschoor delen tijdens de leerzame trainingen hun volleybalkennis met ons en onze enthousiaste coach Piet Hogenelst probeert ons elke week weer naar een overwinning te coachen” vertellen de volleybalsters.

 

Lees meer >

Pagina 1 van 15  > >>

Sponsors

Facebook