Longa '59

Volgende wedstrijd

Nieuws

Geen Sint in Coronatijd.

       

 

Niets is vanzelfsprekend in deze moeilijke tijd. Covid-19 is een hele strijd. Het raakt ons allemaal op de een of andere manier. Gelukkig heeft de jeugd, tot 18 jaar, nog steeds volleybalplezier. De 18+-er  pakt het volleybal ook weer op, dat is top. Heel fijn ook al voorzien we wel spierpijn.
Normaal gesproken staat deze eerste december week in het teken van de komst van de Sint. Hij verblijdt de trainer en menig kind. Met grappige capriolen van de Pieten, is het voor iedereen in de Hamalandhal genieten. Snoepgoed strooit in het rond en gaat met graagte in de mond. Helaas, helaas, Covid-19, het ellendige Corona virus, is nu de baas. En ondanks de angst en onzekerheid, ontstaat er ook onderlinge solidariteit. Het leven is niet maakbaar, neem op 5 december tijd voor elkaar.

Lees meer >

Seesing Flex | Longa’59 heeft voor het eerst een Cool Moves Volleybalteam niveau 1

       

Aan jonge speelsters/spelers geen gebrek bij Seesing Flex | Longa’59. En dit seizoen zijn er voor het eerst de jongste mini’s ingestroomd. Zes of zeven jaar zijn deze speelsters. Volleybal? Op zo’n jonge leeftijd? Jazeker! Cool Moves Volleybal biedt een hele mooie opbouw van niveau 1 tot en met 6. De nadruk ligt op plezier hebben, balgevoel en beweging stimuleren. Dit enthousiasme en de beleving op en rond het veld vormen de randvoorwaarden voor verdere ontwikkeling. De oefeningen tijdens de training zijn divers van aard, vooral gericht op het over het net gooien en vangen van de bal, en dat is al een hele opgave.

 

Lees meer >

Seesing Flex | Longa’59 MB1 weet fanatiek trainen te combineren met inzet voor de club

       

Drie keer in de week trainen in de zaal, één keer per week krachttraining bij Centrum in Beweging onder begeleiding van Ruud en dan hebben sommige meiden van MB1 ook nog tijd over om training te geven aan de mini’s. 

Lees meer >

Seesing Flex | Longa'59 Mondkapjes!

       

Alle leden van Seesing Flex | Longa'59 ontvangen een oranje mondkapje met het logo van de club. Met trots kun jij laten zien bij welke club jij lid bent. Heb jij nou ook zo’n mooi oranje mondkapje van Longa’59? Maak een selfie, deel ‘m op social media en tag Longa'59!

 

Lees meer >

Jouw stem op Longa’59 is geld waard!

       

Ben jij lid van de Rabobank, doe dan mee aan de actie ‘Rabo ClubSupport2020’. Draag jij Volleybalvereniging Longa’59 een warm hart toe? Dan doen we graag een beroep op je om in actie te komen en te stemmen op onze vereniging. Je kunt ons vinden onder de naam: Longa’59.

Breng je stem uit op Longa`59; Door in te loggen in de Rabobank app of op www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

 

Lees meer >

Pagina 1 van 25  > >>

Sponsors

Facebook