Longa '59

Volgende wedstrijd

Nieuws

 

Nieuwsberichten van Longa'59:

Jouw stem op Seesing Flex |Longa’59 is geld waard!

       

Ben jij lid van de Rabobank, doe dan mee aan de actie ‘Rabo ClubSupport’. Draag jij Volleybalvereniging Seesing Flex | Longa’59 een warm hart toe? Dan doen we graag een beroep op je om in actie te komen en te stemmen op onze vereniging. Je kunt ons vinden onder de regio: Noord-Oost Achterhoek. Deelnemende club: Seesing Flex | Longa’59.

Breng je stem uit op Seesing Flex | Longa`59; Door in te loggen in de Rabobank app of op
www.rabo.nl/clubsupport

Lees meer >

Nieuwsbrief Hamalandhal, september 2021: Start seizoen 2021 2022

       
De eerste maand van het nieuwe seizoen zit er op, de trainingen zijn gestart en sommige verenigingen hebben hun eerste competitiewedstrijden al gespeeld. Voor een aantal staan deze op het punt van beginnen, wij kijken uit naar een sportief & succesvol seizoen voor jullie allen! In deze nieuwsbrief willen we kort stilstaan bij een aantal belangrijke zaken. Lees meer >

Start volleybalcompetitie 2021 - 2022 Seesing Flex | Longa’59

       

‘Eindelijk begint de competitie, onze leden hebben er écht zin in, om weer eens wedstrijden te spelen. Door corona lag alles stil, we zijn heel blij dat we aanstaande week starten’, vertelt voorzitter Marian Hagen. Dames 2 heeft de primeur op donderdag 16 september om 20.30 uur in de Hamalandhal. Zaterdag 18 september vanaf 10.30 uur start de competitie voor de overige teams. De hele dag door zijn er wedstrijden.

Lees meer >

Zomergroet

       

 

Lees meer >

Seesing Flex | Longa`59 huldigt meerdere prijswinnaars potgrondactie

       

“Totaal positief verrast door de inzet van onze leden en de loyaliteit van de kopers. De potgrondactie was dit jaar een enorm succes! Door de Coronamaatregelen moesten we op zoek naar een nieuwe, toekomstbestendige, manier om de potgrond te verkopen. Uiteindelijk gingen de jeugdleden, op gepaste afstand, met een aansprekende flyer langs de deur, en de seniorenleden enthousiasmeerden hun eigen netwerken per app. Samen met heel veel publiciteit in de plaatselijke krant en de sociale media hebben we zeer veel online verkocht. Het lijkt erop dat mensen beseffen dat het ook voor onze vereniging (financieel) lastig is in deze tijden en ons daarom extra ondersteunen. Trots op iedereen en heel veel dank, aldus een blije voorzitter Marian Hagen, namens het bestuur van Seesing Flex | Longa`59.”

 

Lees meer >

Seesing Flex | Longa`59 lanceert QR code beweegroute

       

Het is zover! Zaterdagmiddag 13 maart is de QR code beweegroute open!

 

Lees meer >

Seesing Flex | Longa`59 organiseert de QR code beweegroute

       

Seesing Flex | Longa`59 zet jou op een laagdrempelige manier in beweging! Als binnensportvereniging bieden we alle leden een buitenactiviteit aan. We breiden dit nu uit voor alle inwoners van Lichtenvoorde. Het heeft veel voordelen als mensen buiten (actief) zijn. Speciaal voor jou organiseert Seesing Flex | Longa`59 een uitgestippelde beweegroute, geschikt voor jong en oud. Start en einde is de Hamalandhal.

 

Lees meer >

Herhaling potgrondactie

       

Hallo allemaal,

Wat een schitterend schouwspel als je de winterse natuur bekijkt! Een natuurlijk schilderij wat aan ons voorbijtrekt. En ook uw tuin is bedekt met een dik pak sneeuw. Als de sneeuw wegtrekt en de vorst uit de grond is, heeft de tuin behoefte aan verse, vruchtbare, grond. Uw tuin verdient extra voeding in het voorjaar. En laat Seesing Flex | Longa`59 hier de oplossing voor hebben!

 

Lees meer >

KOOP NU ONLINE POTGROND. STEUN ONZE VOLLEYBALCLUB SEESING FLEX| LONGA`59

       

Ook deze week vragen we weer aandacht voor de potgrondactie van de volleybalclub. Onze jeugdafdeling, CMV 1-6, C en B jeugd geeft huis-aan-huis een flyer af. Rekening houdend met 1,5 meter afstand vragen ze of u potgrond wil kopen. Met uw steun houden we onze club in stand.

 

Lees meer >

Seesing Flex | Longa`59 met de jeugd naar buiten

       

En dan is er de harde lockdown en steeds weer een verlening hiervan. Deze is nu van kracht tot en met ten minste 9 februari. “Balen, dat we voorlopig niet in de zaal kunnen volleyballen, aldus voorzitter Marian Hagen. Gelukkig mag de jeugd tot en met 17 jaar wel buiten in groepsverband trainen. We vinden het erg belangrijk dat de jeugd in beweging blijft. Met elke dag binnen online lessen is het juist zo goed voor ze om naar buiten te gaan en lekker te sporten. Stilzitten is geen optie. Daarnaast willen we ook de ouders wat ontlasten in deze toch al moeilijke periode”.

Lees meer >

Seesing Flex | Longa’59 heeft voor het eerst een Cool Moves Volleybalteam niveau 1

       

Aan jonge speelsters/spelers geen gebrek bij Seesing Flex | Longa’59. En dit seizoen zijn er voor het eerst de jongste mini’s ingestroomd. Zes of zeven jaar zijn deze speelsters. Volleybal? Op zo’n jonge leeftijd? Jazeker! Cool Moves Volleybal biedt een hele mooie opbouw van niveau 1 tot en met 6. De nadruk ligt op plezier hebben, balgevoel en beweging stimuleren. Dit enthousiasme en de beleving op en rond het veld vormen de randvoorwaarden voor verdere ontwikkeling. De oefeningen tijdens de training zijn divers van aard, vooral gericht op het over het net gooien en vangen van de bal, en dat is al een hele opgave.

 

Lees meer >

Seesing Flex | Longa’59 MB1 weet fanatiek trainen te combineren met inzet voor de club

       

Drie keer in de week trainen in de zaal, één keer per week krachttraining bij Centrum in Beweging onder begeleiding van Ruud en dan hebben sommige meiden van MB1 ook nog tijd over om training te geven aan de mini’s. 

Lees meer >

Seesing Flex | Longa'59 Mondkapjes!

       

Alle leden van Seesing Flex | Longa'59 ontvangen een oranje mondkapje met het logo van de club. Met trots kun jij laten zien bij welke club jij lid bent. Heb jij nou ook zo’n mooi oranje mondkapje van Longa’59? Maak een selfie, deel ‘m op social media en tag Longa'59!

 

Lees meer >

Jouw stem op Longa’59 is geld waard!

       

Ben jij lid van de Rabobank, doe dan mee aan de actie ‘Rabo ClubSupport2020’. Draag jij Volleybalvereniging Longa’59 een warm hart toe? Dan doen we graag een beroep op je om in actie te komen en te stemmen op onze vereniging. Je kunt ons vinden onder de naam: Longa’59.

Breng je stem uit op Longa`59; Door in te loggen in de Rabobank app of op www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

 

Lees meer >

Jaarvergadering Longa’59; van jubileumjaar naar coronaleed

       

Geen koffie, geen consumptie, geen ruimte voor samen na praten. Wel ruimte in de sporthal, lange gymbanken en een goede coronaproof voorbereiding. De 61e algemene ledenvergadering was er één van tegenstrijdigheden. Het jubileumjaar achter de rug, in het heden te dealen met alle restricties rondom het terugdringen van het coronavirus en de gevolgen daarvan voor de club.

 

Lees meer >

Start2volley

       

Volleybal leren voor mannen en vrouwen 18+

“We gaan starten met een volleybalcursus, start2volley. Deze gratis korte cursus van 9 trainingen is voor mannen en vrouwen, 18+, met én zonder echte volleybalervaring. In deze 9 lessen worden technieken geoefend en de spelregels uitgelegd, aldus een enthousiaste voorzitter Marian Hagen.” Iedereen kan volleyballen, je hebt vast wel eens een potje gespeeld op de camping of tijdens een buurt- of familiefeest en ervaren dat volleybal een plezierig spel is én leuk omdat je het beleeft met een team.

 

Lees meer >

Start volleybalcompetitie 2020 / 2021 Seesing Flex | Longa’59

       

Start volleybalcompetitie 2020 / 2021 Seesing Flex | Longa’59

De komende week start voor de volleyballers van Seesing Flex|Longa’59 de competitie van het nieuwe volleybalseizoen. Dames 2 heeft de primeur op donderdag 17 september om 20.30 uur in de Hamalandhal. Op zaterdag 19 september volgen de overige damesteams, de meiden B- en C-teams en het jongensteam B-team met hun eerste competitiewedstrijd op de thuisspeeldag in de Hamalandhal. Voor een overzicht van alle wedstrijden kijk op onze website: www.longa59.nl/wedstrijden/programma/

Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Kijk hier voor de laatste nieuwsbrief van Nevobo: Regio Oost Lees meer >

Seesing Flex|Longa’59 organiseert Lurvink Textiel volleybaltoernooi

       

Op zaterdag 12 september a.s. vindt van 9.00 uur tot 17.00 uur het Lurvink Textiel volleybaltoernooi plaats in de Hamalandhal. Voor CMV- en B jeugd. Dit jaar organiseert Seesing Flex | Longa`59 het eigen volleybaltoernooi in twee zaterdagen. Op 29 augustus jl. kwamen de senioren en enkele jeugdteams al in actie. Deze toernooien vinden plaats net na aanvang van de trainingen en voor de start van de competitie. “De toernooien zijn voor de competitie spelende teams een mooie manier om elkaar beter te leren kennen en op elkaar ingespeeld te raken. Het is een toernooi of driekamp voor de eigen teams en ook volleybalteams buiten Lichtenvoorde zijn uitgenodigd”, vertelt voorzitter Marian Hagen.

Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Kijk hier voor de laatste nieuwsbrief van Nevobo: Regio Oost Lees meer >

Volleybalvereniging Seesing Flex | Longa`59 start seizoen 2020 – 2021 weer op

       

Missie nieuwe seizoen > flexibel volleyballen
Eind augustus is het weer zover, dan starten we weer met onze grote hobby, volleyballen in onze eigen Hamalandhal. We gaan weer trainen, wedstrijden spelen en gezellig nazitten in de kantine. Veel gespreksstof zal gaan over het Coronavirus wat ons allemaal bezighoudt. Op het moment van dit schrijven gelden nog steeds de versoepelende maatregelen die per 1 juli jl. afgegeven zijn door de overheid. Op de website van NOC*NSF staat het volgende: https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Lees meer >

Fanatieke figuranten gezocht uit Oost Gelre

       

Achterhoek in Beweging zoekt per gemeente naar ongeveer 15 figuranten die hun club of vereninging in de video vertegenwoordigen. Bij voorkeur gaat het om 2 personen per vereniging. Je vertegenwoordigt jouw vereniging bij voorkeur in de clubkleuren en/of met attributen/instrumenten van jullie vereniging. Iedereen mag deelnemen, van jong tot oud, van muziekvereniging tot sportvereniging en van vrijwilliger tot fanatiek supporter. Iedereen die een bijdrage levert aan een vereniging is van harte welkom.

Scholder an Scholder

Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Bekijk hier het laatste nieuws van Nevobo: Regio Oost Lees meer >

Zomergroet van Seesing Flex | Longa`59

       

Zomervakantiegroet Seesing Flex | Longa`59

Heerlijk vakantie! Lekker tijd voor én met elkaar. Het seizoen 2019 – 2020 is beëindigd en de laatste maanden zaten vol met hobbels, door Corona. Gelukkig mochten we vanaf april buiten volleyballen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. Bij zwembad Meekenesch, de beachvelden van Harreveld en op het gras bij voetbalveld Longa`30. En vanaf 1 juli volleyballen we weer in onze vertrouwde Hamalandhal. Normaal gesproken stopt het seizoen half juni, maar door Corona is de laatste dag 17 juli.

Lees meer >

Achterhoekse Volleybal Academie

       

Ben jij tussen de 10 en 16 jaar en wil je graag extra trainen met leeftijdsgenoten op zondagmorgen?

Meld je dan aan bij de Achterhoekse volleybal Academie in Doetinchem.

Kijk voor meer informatie op deze flyer.

Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Kijk hier voor de laatste nieuwsbrief van Nevobo Lees meer >

Nieuwe teamindeling 2020-2021 bekend!

       
De nieuwe teamindeling voor seizoen 2020-2021 kun je vinden onder TEAMS - TEAMINDELING 2020-2021 Lees meer >

Seesing Flex|Longa'59 in Coronatijd

       

“Na ruim drie maanden mogen we zoals het er nu naar uitziet vanaf 1 juli weer naar binnen om te volleyballen, mits het Coronavirus niet opnieuw de kop opsteekt. We inventariseren nu bij de trainers en teams of ze de hele zomer door willen volleyballen en dan in de hal. En dan vanaf 1 september weer op de gewone, voor ons bekende manier de Hamalandhal in om te sporten” vertelt voorzitter Marian Hagen.

Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Kijk hier voor het laatste nieuws van Nevobo voor de regio Oost Lees meer >

Update gemeente Oost Gelre 30 mei

       

Update van de gemeente Oost Gelre inzake sporten voor alle doelgroepen. Per 1 juli a.s. mág er weer binnen gesport worden, op dit moment, 30 mei, weten we nog niet wat dit betekent voor onze vereniging in de Hamalandhal. Als we meer informatie hebben, laten we dit weten.

Beste allemaal,

 

Afgelopen week zijn we geïnformeerd door het kabinet over de stapsgewijze versoepeling die bij de huidige overgangsfase hoort. In deze mail ontvangen jullie een update over de versoepelingen voor sport die plaats gaan vinden per 1 juni, en welke in de planning staan voor 1 juli. Dit is aanvullend op de updates van 23 april en 11 mei jl. Het volgende is belangrijk: over het gehele pakket van versoepelingen die voor 1 juli gepland staan, zal het kabinet eind juni beslissen.

 

Lees meer >

Nieuwsbrief mei 2020: Seesing Flex|Longa'59

       
Lees hier de nieuwsbrief van mei 2020 Lees meer >

Winnaars potgrondactie Seesing Flex|Longa'59 ontvangen prijs

       
De buitentrainingen zijn vanaf 11 mei jl. van start gegaan op het beachveld bij Zwembad Meekenesch en de beachvelden in Harreveld. Dit gaf eindelijk de kans om de winnaars, van de potgrondactie 2020, hun welverdiende prijs te overhandigen.  Lees meer >

Wederom gewijzigde protocollen Nevobo

       

Let op: wederom gewijzigde protocollen van de Nevobo. Lees ze aandachtig door. Hou regelmatig de Nevobo website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen

Kijk hier

Lees meer >

Update buiten volleyballen voor de jeugd tot en met 18 jaar

       
Hierbij de laatste update betreffende het buiten volleyballen voor de jeugd tot en met 18 jaar.
 
De overheid wil stimuleren dat alle jongeren kunnen bewegen, ook niet-leden worden gemotiveerd om te gaan sporten. Wil jij een proeftraining volgen bij één van onze jeugdteams, stuur dan een email naar secretariaat@longa59.nl met je naam, emailadres, telefoonnummer, je leeftijd en vermeld ook of je weleens gevolleybald hebt. 
 
Aan de hand van die gegevens zoeken we een geschikt team voor je. 
 
Lees meer >

Aan de slag met buitenvolleybal tot en met 18 jaar

       

Lichtenvoorde 7 mei 2020

Beste speelsters en ouders,  

We mogen buiten volleyballen en nu? Het heeft ontzettend veel energie, communicatie en inzet gevergd, maar het is gelukt. We kunnen buiten volleyballen. In deze brief tref je informatie aan. We vragen om dit aandachtig door te nemen.

Lees meer >

Spelregels om weer veilig te kunnen sporten

       

Hieronder vindt u de spelregels (update 4-5-2020) om weer veilig te kunnen sporten:

 

Voor ouders en verzorgers

Voor trainers en vrijwilligers

Voor sporters

Voor bestuurders en beheerders

 

Lees wat voor u van toepassing is, dan bent u op de hoogte!

Lees meer >

Jeugd mag weer volleyballen, wat nu?

       

Brief van bestuur: Lichtenvoorde, 27 april 2020

Beach- en grasvolleybal voor jeugd mag weer, wat nu?

Zo begint de nieuwsbrief van de Nevobo (Nederlandse volleybalbond) richting de verenigingen. Dit is goed nieuws voor de jeugd, maar hoe gaan we dit invullen? De nieuwe maatregelen m.b.t. het coronavirus, die afgelopen dinsdag zijn aangekondigd door premier Mark Rutte, vergt een enorme creativiteit en inspanning van het bestuur, trainers leden en ouders.

Lees meer >

Nieuwsbrief april 2020: Seesing Flex | Longa'59

       
Lees hier de nieuwsbrief van april 2020 Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Hier vindt u de laatste nieuwsbrief van Nevobo: Regio Oost Lees meer >

Verlenging overheidsmaatregelen tot en met 28 april 2020

       

Gezien de verlenging van de maatregelen van de overheid en het RIVM om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, blijft de Hamalandhal gesloten tot en met 28 april. Mocht de situatie veranderen dan informeren we jullie hierover.

 

Lees meer >

Nieuwsbrief maart 2020: Seesing Flex | Longa'59

       
Hierbij de nieuwsbrief van maart 2020 Lees meer >

Nevobo beëindigt alle geplande zaalvolleybal activiteiten

       
Kijk hier voor het laatste nieuws van Nevobo Lees meer >

In memoriam Kees Jansen

       

In de nacht van 16 op 17 maart is Kees overleden. Kees is 83 jaar geworden. Drie jaar nadat hij afscheid nam van het volleybal neemt zijn familie nu afscheid van hem.

Kees Jansen uit Goor was in de jaren tachtig bijna drie seizoenen trainer / coach bij Longa`59, van dames 1 en ook trainde hij één seizoen heren 1 en twee jaar de A-junioren. Met de A-jeugd werd hij twee keer landskampioen in 1984 en 1985.

Lees meer >

Texaco Lichtenvoorde sponsort nieuwe truien scheidsrechters volleybalvereniging Seesing Flex|Longa'59

       

Onlangs zijn de scheidsrechters van Seesing Flex|Longa'59 voorzien van mooie nieuwe truien. Deze prachtige truien zijn gesponsord door Texaco Lichtenvoorde. Samen met Shop4teams verzorgden zij ook de inspeelshirts voor het NOJK-toernooi.

Lees meer >

Competities Topdivisie en lager gestopt

       
Hierbij het laatste nieuws van Nevobo Lees meer >

Afgelastingen wedstrijden verlengd t/m 6 april

       

Het bestuur neemt het besluit van de Nevobo over, dat er tot en met 6 april geen trainingen en wedstrijden plaatsvinden. 

We danken voor jullie begrip.

We volgen de informatie van Nevobo op de voet en houden jullie op de hoogte als er nieuws is.

Lees meer >

Ouder-kind toernooi 29 maart gaat niet door!

       

Beste allemaal,

Het ouder-kind toernooi dat gepland staat op 29 maart gaat niet door.

Aan de hand van de berichtgeving de komende weken zal worden gekeken of het op een later moment nog wel door kan gaan. Informatie hierover kun je dan ook weer op de website vinden.

Groet,

Saskia Reinerink (MA1)

 

Lees meer >

Seesing Flex|Longa’59 Meiden A1: van vele markten thuis

       

Iris, Lot, Sophie, Kim, Femke, Jill, Pien, Sanya en Jet spelen de hoofdrol in Seesing Flex|Longa’59 Meiden A1. Twee keer per week trainen, voor het eerst spelen in de 1e klasse van de A-competitie, eindexamen doen, een bijbaantje én activiteiten voor de Longa’59-jeugd organiseren.  Kortom: dit team is van vele markten thuis!

Lees meer >

Seesing Personeel|Longa’59 Meisjes C4 timmert aan de weg

       

Hard trainen, elkaar positief ondersteunen en bovenal samen een heleboel plezier hebben, dat zijn de ingrediënten van Meisjes C4 bestaande uit Doris, Liz, Jolijn, Lili, Liv, Mijs, Liz en Peppe.

Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Kijk hier voor de laatste nieuwsbrief van Nevobo:Regio Oost Lees meer >

Jaarlijkse potgrondactie Seesing Personeel | Longa’59 tot 4 maart a.s.

       
Heeft u ook zin in het voorjaar? Heerlijk in de tuin bezig zijn en genieten van de bloemen en planten. Net als voorgaande jaren organiseert Seesing Personeel | Longa’59 de potgrondactie. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdactiviteiten en beperkt een contributieverhoging. De bal moet immers blijven rollen en de actie scheelt ú slepen met zware zakken. Bovendien komen de leden de potgrond gewoon bij u thuis brengen!

Lees meer >

Bidons voor mini’s van Seesing Personeel | Longa’59

       

Leonie Otten (kinderfysiotherapeut) van Centrum in Beweging deelt bidons uit aan de mini`s van Seesing Personeel | Longa`59.

Lees meer >

Topvolleybal in Hamalandhal

       

Zaterdag 15 februari is de halve finale van het Nederlands Open Jeugdkampioenschap volleybal gespeeld in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Het meisjes B team van Seesing personeel|  Longa’59 heeft deelgenomen aan deze halve finale. Rivo uit Rijssen en Apollo uit Borne zijn als winnaars door naar de landelijke finale op 11 april in Tilburg.

Lees meer >

Meisjes B Seesing Personeel|Longa'59 zaterdag in Hamalandhal in halve finale Volleybaldirect Open (NOJK)

       

Zaterdag 15 februari a.s. wordt de halve finale van het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap volleybal voor de B-jeugd in de Hamalandhal gespeeld. De beste volleybalteams uit de regio in deze leeftijdscategorie zullen hier strijden om een plek in de landelijke finale. Het talentvolle meisjes B team van Seesing Personeel|Longa'59 heeft zich op 5 januari voor deze halve finale geplaatst.

Lees meer >

Clubicoon Jos Holweg overleden

       

Verdrietig hebben we kennis genomen van het overlijden van ons betrokken lid Jos Holweg

Volleybal was de spil in zijn leven.

Het is zo kort geleden dat hij werd uitgeroepen tot Longa`59-man aller tijden. Een clubicoon, een volleybalman in hart en nieren, trainer, bestuurder en lid van commissies. Altijd ambitieus en fanatiek, het maximale halend uit volleyballers/sters en de vereniging. Een echte teamplayer.

En na de inspanning was er gezelligheid en ‘proaten’.

Ruim 50 jaar stond hij klaar voor Longa`59 en nu is het stil…..

We wensen familie en vrienden heel veel kracht en sterkte om dit enorme grote verlies te verwerken.

Bestuur en leden

Longa`59

 

Namens de familie Holweg wordt u uitgenodigd voor het afscheid nemen van Jos Holweg. (zie uitnodiging condoleance bij "lees meer")

 

Bericht namens de familie Holweg:

Ben je niet in de gelegenheid om afscheid te nemen van Jos of wil je een herinnering of foto van hem achterlaten aan de familie, mail dan je tekst naar herinneringaanjos@ziggo.nl

Lees meer >

IN MEMORIAM Jos Holweg

       

Ja, dan ontvang je ineens het bericht op woensdagavond 5 februari. ‘Het is helaas heel snel gegaan. Mijn vader is vanmiddag overleden.’ Je leest het één keer, twee keer, je wordt stil en je gedachten schieten alle kanten op. De laatste dagen gonsde het al, dat Jos snel achteruit ging. Hoe kort geleden is het nog maar dat hij in de sporthal was, even kijken bij kleinzoon Twan, hoe hij zijn werkzaamheden vervulde als zaalwacht, en een wedstrijd kijken van Meike, z'n kleindochter. Toen was hij nog optimistisch en leek het de goede kant op te gaan.

 

Lees meer >

Drukkerij Westerlaan en Seesing Personeel|Longa'59, al jaren een gouden match

       

Al sinds de jaren tachtig is Drukkerij Westerlaan een betrokken sponsor van Longa'59 en sinds vorig seizoen is Bein Westerlaan, directeur-eigenaar van Drukkerij Westerlaan, ambassadeur van Seesing Personeel|Longa'59 én met z'n bedrijf teamsponsor van Dames 2. “Wat mij betreft een gouden match, want net als ons bedrijf zijn de volleybalsters van Dames 2 energiek, ondernemend, daadkrachtig en beschikken ze over veel ervaring”.

Lees meer >

Jaarlijkse potgrondactie Seesing Personeel | Longa’59 van start

       

Met het kwakkelende weer van de afgelopen dagen hebben veel mensen zin in het voorjaar. Heerlijk in de tuin bezig zijn en genieten van de bloemen en planten. Net als voorgaande jaren organiseert Seesing Personeel | Longa’59 de potgrondactie. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdactiviteiten en beperkt een contributieverhoging. De bal moet immers blijven rollen en de actie scheelt ú slepen met zware zakken. Bovendien komen de leden de potgrond gewoon bij u thuis brengen! 

Lees meer >

Vrijwilligers gevraagd voor halve finale NOJK 15 februari a.s.

       

Na drie jaar van afwezigheid keert het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap (NOJK) weer terug naar Lichtenvoorde. Seesing Personeel Longa’59 heeft in het verleden vier keer de finale van het NOJK mogen organiseren. De mooie accommodatie die Lichtenvoorde heeft en de geweldige inzet van vele vrijwilligers hebben de Nevobo, Nederlandse Volleybal Bond, doen besluiten de halve finale weer toe te kennen aan Longa ’59.

Lees meer >

“Liever actief bij de vereniging dan hangen op de bank”

       

Dit zijn woorden van Seesing Personeel|Longa’59 trainer David Menting. Naast een baan als civieltechnisch ingenieur bij de gemeente Doetinchem, vult hij z’n vrije tijd graag actief in. Zo is hij bij Longa’59 samen met Simone Hesselink met veel plezier volleybaltrainer van het meisjes C4 team en traint hij jaarlijks een jeugdteam in de voorbereiding naar het NOJK.

Lees meer >

Wedstrijdverslagen voorrondes NOJK 4 januari jl.

       

Meisjes CMV 

CMV-team: Doris, Peppe, Norah, Mijs, Liv en Maud

Trainer en Coach: David en Simone

 

 

 

Lees meer >

Meisjes B Seesing Personeel|Longa ’59 ongeslagen door naar halve finale NOJK

       

Op zaterdag 4 januari jl. namen vier jeugdteams van Seesing Personeel|Longa’59 deel aan de voorrondes van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Het meisjes B team wist zich in Gennep na een 2e plek in de poule door middel van winst in de kruisfinale te plaatsen voor de halve finale op 15 februari aanstaande.

Lees meer >

Seesing Personeel | Longa’59 Dames 3 studeert en volleybalt

       

Pleun, Nynke, Anna, Jill, Tess, Aniek, Tara, Maaike, Eva en Nina vormen samen het fanatieke en gezellige Dames 3 van Seesing Personeel|Longa’59. “Onze trainers Gien Weelink en Judith Spekschoor delen tijdens de leerzame trainingen hun volleybalkennis met ons en onze enthousiaste coach Piet Hogenelst probeert ons elke week weer naar een overwinning te coachen” vertellen de volleybalsters.

 

Lees meer >

Voorronde Volleybaldirect Open (NOJK)

       

Op zaterdag 4 januari vinden de voorrondes plaats van de NOJK (Nationale Open Jeugd Kampioenschappen). Onze vereniging is goed vertegenwoordigd met 4 teams, A, B, C, en CMV jeugd.

We wensen iedereen veel succes.

Meer informatie vind je hier

Lees meer >

Nieuwsbrief december 2019: Seesing Personeel | Longa'59

       
Lees hier de Nieuwsbrief van december 2019 Lees meer >

Indeling CMV - jeugd tweede seizoenshelft en nieuw MC5

       
De nieuwe indeling voor de CMV-jeugd en het nieuwe MC5 team is nu hier te zien. Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Kijk hier voor het laatste nieuws van Nevobo: Regio Oost Lees meer >

Spotlight on Seesing Personeel | Longa`59

       

Het bestuur blikt terug op een overweldigend jaar. ‘Ons’ 60-jarige jubileum was ongekend en bezorgde veel kippenvelmomenten. Het vieren van een mijlpaal is dan ook een unieke gebeurtenis. Het hele jaar in de spotlight staan zorgt voor vreugde, plezier en hartverwarmende reacties. Mooie artikelen zijn te lezen in de glossy en tijdens het afsluitende feest 19 oktober jl. werden veel verhalen gedeeld en herinneringen opgehaald.

Lees meer >

Seesing Personeel | Longa’59 meisjes B1 en C1 promoveren naar Hoofdklasse!

       

Het meisjes B1 team van Seesing Personeel|Longa’59 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 1e Klasse door met 4-0 te winnen van Halley uit Wehl en promoveert daarmee naar de Hoofdklasse. Ook de meisjes C1 die op een 2e plek in de 1e Klasse eindigden komen de tweede competitiehelft in de Hoofdklasse uit.

 

Lees meer >

Pieten op bezoek bij volleybal mini`s

       

Ho, ho, wat een feest, afgelopen week zijn er Pieten geweest,

tijdens de training van CMV, trainden de Pieten mee

En ze rolden over de grond en deelden snoepgoed rond.

 

Lees meer >

Seesing Personeel|Longa’59 meisjes B2 al vroeg Kampioen en promoveert naar 1e Klasse!

       

Met nog twee wedstrijden te gaan is de MB2 van Seesing Personeel|Longa’59 nu al kampioen. Een prestatie van formaat voor deze meiden waarvan een aantal nog op C-niveau mag spelen. Door dit topresultaat is promotie naar de 1e Klasse een feit.

Lees meer >

Harbers ICT teamsponsor van Dames 4

       

Harbers ICT gaat voor de beste technische oplossingen en continue verbetering. Dat past perfect bij het Dames 4 team van Seesing Personeel|Longa’59, een fanatiek en enthousiast team met verschillende karakters die het maximale uit hun team willen halen. De meiden, trainers en coaches zijn ontzettend blij met de nieuwe teamsponsor!

Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Kijk hier voor de laatste nieuwsbrief Regio Oost van Nevobo. Lees meer >

Nieuwe bestuursleden bij Seesing Personeel|Longa’59

       

Rianne Hulshof en Peter van Aken werden tijdens de algemene ledenvergadering, oktober jl., met luid applaus ontvangen als de nieuwe bestuursleden in het bestuur van Seesing Personeel| Longa`59. Rianne neemt het secretariaat van Yvette slot over en Peter het penningmeesterschap van Ilse Wolterinck.

 

v.l.n.r.: Marian Hagen, Marloes Harbers-ten Have, Claudia Holkenborg, Jan Hillen, Rianne Hulshof, Peter van Aken

Lees meer >

Seesing Personeel|Longa’59 zoekt stoere jongens voor Cool Moves Volleybal en voor de C1

       

De oproep, twee seizoenen terug om als jongen te komen volleyballen bij Longa’59 gaf veel positieve reacties. “Inmiddels hebben we al drie jongensteams aan het volleyballen, maar zijn we zeker op zoek naar jongens die het volleybal willen uitproberen”, vertelt Marloes Harbers, hoofd technische zaken. Volleybal is een explosieve, dynamische sport. Voor de jonge jeugd is een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld: Cool Moves Volleybal (CMV), een makkelijke manier om volleybal stapsgewijs aan te leren.

Lees meer >

Lurvink Afbouw teamsponsor Dames 1

       

“Ik ben onder de indruk van de betrokkenheid en gedrevenheid van zoveel mensen bij Volleybalvereniging Seesing Personeel|Longa’59 en wij zijn trots om teamsponsor van Dames 1 te zijn”, aldus Jurgen Lurvink mede-eigenaar van Lurvink Afbouw.

 

Lees meer >

Nieuwsbrief Nevobo: Regio Oost

       
Blijf op de hoogte met het laatste volleybalnieuws van Nevobo: Regio Oost Lees meer >

Ticketvoorverkoop OKT van start met korting voor jou!

       

Speciaal voor jou: 10% early bird korting op tickets OKT

Van 7 t/m 12 januari spelen de Volleybaldames het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) op eigen bodem. In Omnisport Apeldoorn krijgen zij de laatste kans om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio.

Wil jij de dames aanmoedigen? Vanaf 16.00 uur staat de ticketshop online en voor jou hebben we extra goed nieuws! Omdat je je aangemeld hebt voor de Oranje Nieuwsbrief, krijg je met de code 'CEVORANJEFAN' 10% korting op je tickets! De actie is geldig voor zowel de eerste als tweede rang tickets* en loopt t/m vrijdag (8 november) 12.00 uur. 

* De code is niet te gebruiken voor front-row tickets.

Bestel Tickets hier

Lees meer >

Meisjes B1 Seesing Personeel|Longa’59: Vriendinnen met ambitie

       

Wij zijn Bibi Kremers, Evy Heutinck, Fenne Hartjes, Isa Beemers, Kyra Abbink, Lois Tenten, Lynn van Aken, Lynn Molendijk en Nova Berendsen en spelen in meisjes B1 van Seesing Personeel|Longa’59. Wij spelen op dit moment in de 1e klasse van de B-jeugd competitie en staan nog ongeslagen bovenaan.

Lees meer >

Twee ridderordes bij jubileumfeest Longa’59

       

Longa’59 heeft het 60-jarig bestaan van de club op schitterende wijze gevierd met als een van de hoogtepunten de benoeming van Saskia Otten-Manschot en Henri Pothof tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde afgelopen zaterdag in de aanwezigheid van 400 leden, oud-leden en genodigden in De Koppelpaarden te Lichtenvoorde.

Lees meer >

60-jarig Jubileum: Speech voorzitter Marian Hagen

       

Lieve mensen,

60 jaar Longa`59, gezamenlijk vieren we deze mijlpaal. Een unieke gebeurtenis. 60 jaar lang ‘onze club’ bezorgt kippenvelmomenten. Kippenvel, omdat we afgelopen maandag, tijdens de 60e Algemene Ledenvergadering, drie nieuwe ereleden mochten verwelkomen, die al ruim 45 jaar loyaal zijn aan Longa`59. Saskia, Carla en Bart Manschot. Graag een applaus voor deze toppers.   

 

Lees meer >

Saskia, Carla en Bart Manschot ereleden tijdens 60e jaarvergadering Longa’59

       

Saskia, Carla en Bart Manschot zijn benoemd tot ereleden van de jubilerende vereniging Longa`59.

Een complete verrassing voor deze drie betrokken personen, die zich al ruim 45 jaar lang inzetten voor Longa`59. Voorzitter Marian Hagen roemde de twee zussen en broer voor hun inzet. “Sinds de jaren `70 zijn ze altijd loyaal geweest aan Longa`59. In het kader van het 60-jarig jubileum hebben we gemeend om deze personen hiervoor te belonen, met het erelidmaatschap. Dit om uitdrukking te geven aan de waardering voor de wijze waarop deze drie personen onze vereniging gediend hebben. Het bestuur heeft ze voorgedragen aan de vergadering en zoals verwacht waren de aanwezigen vóór en met luid applaus werd dit beklonken. Fantastisch wat deze personen allemaal gedaan hebben voor Longa`59. Dit is uitgebreid te lezen in de glossy die vanaf volgende week zaterdag tijdens het jubileumfeest te koop is, er is namelijk een geheim recept, zegt de voorzitter lachend.”

Lees meer >

Sport mee: Samen in beweging

       
Lees meer >

Artikel uit de Gelderlander van 12 oktober 2019

       
Lees meer >

Van traditionele bok naar troon!

       

‘Week van de Scheidsrechter’, van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober

 

Scheidsrechters, je hebt ze in alle vormen en maten, in alle leeftijden en van ieder niveau. De één fluit meer dan de ander, de één fluit divisieniveau en de ander houdt het liever bij de lagere klassen. Waar ze ook fluiten, ze zijn 100% onmisbaar binnen de sport en daarom roepen we alle volleyballers van Seesing Personeel|Longa'59 op om ze in deze ‘week van de scheidsrechter’ extra in het welverdiende zonnetje te zetten!

Lees meer >

Sportinstuiven voor mensen met een verstandelijke beperking

       

Sport en bewegen is leuk en gezond. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarom organiseert SportMee! vanaf 21 september aanstaande dertien sportinstuiven voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking. Aan het begin van het nieuwe sportseizoen kunnen belangstellenden in de Hamalandhal in Lichtenvoorde kennismaken met veel verschillende sportmogelijkheden in Oost Gelre en omgeving. 

Lees meer >

Longa'59 trots op zestigjarig jubileum

       
Lees meer >

EventBar sponsort mini’s Seesing Personeel|Longa’59

       

EventBar, barspecialist voor evenementen is voor drie jaar shirtsponsor van de mini’s van Seesing Personeel|Longa’59. Het bedrijfslogo staat prachtig op de achterzijde van de wedstrijdshirts. Voor het fotomoment draaien de mini’s van Seesing Personeel |Longa’59 met plezier het shirt even om.

Lees meer >

Start volleybalcompetitie 2019/2020 Seesing Personeel | Longa’59

       

De komende week start voor de volleyballers van Seesing Personeel|Longa’59 de competitie van het nieuwe volleybalseizoen. Dames 2 heeft de primeur op donderdag 19 september om 20.30 uur in de Hamalandhal. Op zaterdag 21 september volgen de overige damesteams, de meiden A-, B- en C-teams en het jongensteam met hun eerste competitiewedstrijd op de thuisspeeldag in de Hamalandhal. De mini’s niveau 1 t/m 3 spelen zaterdag hun eerste toernooi in Dinxperlo, terwijl de mini’s niveau 4 t/m 6 op 28 september starten. Voor een overzicht van alle wedstrijden kijk op onze website: www.longa59.nl/wedstrijden/programma/

Lees meer >

Seesing Personeel|Longa’59 organiseert Lurvink Textiel volleybaltoernooi

       

Op zaterdag 14 september a.s. vindt van 12.00 uur tot 18.00 uur het Lurvink Textiel volleybaltoernooi plaats in de Hamalandhal. Al enkele jaren organiseert Seesing Personeel | Longa`59 een eigen volleybaltoernooi voor jeugd en senioren. Dit toernooi vindt plaats net na aanvang van de trainingen en voor de start van de competitie. “Het toernooi is voor de competitie spelende teams een mooie manier om elkaar beter te leren kennen en op elkaar ingespeeld te raken. Het is een toernooi voor de eigen teams en ook volleybalteams buiten Lichtenvoorde zijn uitgenodigd”, vertelt voorzitter Marian Hagen.

Lees meer >

Nieuwsbrief september 2019: Seesing Personeel|Longa'59

       
klik hier voor de nieuwsbrief van september van Seesing Personeel|Longa'59. Lees meer >

Kom recreatief volleyballen bij Seesing Personeel | Longa’59: sportief én gezellig!

       

Wil jij het volleyballen na jaren weer oppakken, of dacht je deze zomer op de camping opnieuw: “wat is volleybal toch een leuke sport”. Seesing Personeel | Longa`59 biedt nu de mogelijkheid, voor ervaren volleyballers én voor beginners, om gratis mee te trainen. Grijp nu je kans en train mee vanaf 17 september t/m eind oktober in de Hamalandhal met onze recreanten. Een trainer verzorgt de warming up, geeft leuke oefeningen én we sluiten af met een wedstrijd. Daarna is er ruim tijd om gezellig na te praten in de kantine.

Lees meer >

Vrijwilliger van de maand

       

Door Theo Huijskes

LICHTENVOORDE - De volleybalsport heeft een belangrijke plaats in haar leven en dat inmiddels zowel in als buiten het veld. Reeds op jeugdige leeftijd is zij al in de ban van deze populaire zaalsport. Haar talent gekoppeld aan haar ambitie heeft tot gevolg dat zij, na deel te hebben uitgemaakt van diverse districtsteams, op 16-jarige leeftijd wordt opgenomen in het nationale jeugdteam. Om vervolgens op 18-jarige leeftijd haar debuut te maken in het Nederlands volleybalteam. Tijdens een 3-jarige periode in het volleybal-oranje van Nederland weet zij 47 interlands op haar naam te schrijven. Met de aanvulling dat zij ook nog moet worden aangemerkt als de eerste Nederlands kampioen beachvolleybal, hebben wij het hier over Marian Hagen. Op 22 juli 1965 in Woerden geboren en thans sedert 2015 voorzitter van volleybalvereniging Longa '59.

Marian Hagen, in 1996 gehuwd met Nico Wessels en samen de gelukkige ouders van dochter Claudia, praat in haar kantoor op de thuisbasis -Havik in Lichtenvoorde- honderduit over haar volleyballeven, dat kan worden onderverdeeld in episodes van speelster tot trainster en van vrijwilliger tot voorzitter en dat laatste eveneens op geheel vrijwillige basis.

Lees meer >

Achterhoekse Volleybal Academie

       

Graag wil ik jullie attenderen op de mogelijkheid om in te schrijven  voor deelname aan trainingen van de Achterhoekse Volleybal Academie voor het seizoen 2019-2020.

Inschrijving is mogelijk indien je bent geboren op of na 1 oktober 2002.

Bijbehorende flyer

Inschrijven kan via: www.achterhoeksevolleybalacademie.nl/inschrijven/ 

Dit formulier graag vóór 10 september 2019 volledig invullen op de site van de AchterhoekseVolleybalAcademie als je aan de selectie trainingen wil meedoen.

De selectietraining is op zondag 29 september 2019.

De reguliere trainingen voor CMV-meisjes en de jongens zijn van 09.00 tot 11.00 uur.

De reguliere trainingen voor de B- en C-jeugd meisjes zijn van 11.00 tot 13.30 uur.

Lees meer >

Zomergroet van Seesing Personeel | Longa`59

       

Het seizoen 2018 – 2019 zit erop. De zomer is bijna aangebroken, de recreanten uit de Gemeente Oost Gelre hebben onderling gestreden om Longa`59 Recreantencup en de vierdaagse wordt deze week nog gelopen. Op sportief vlak hebben onze speelsters zich van hun beste kant laten zien. Het bestuur heeft ook dit seizoen de organisatie en structuur weer bijgesteld om onze leden met veel plezier te laten volleyballen. We kijken regelmatig waar we staan en waar we naartoe willen. Wat gaat er goed? Wat kan beter? Waar kunnen we bijstellen? Waar en hoe vieren we onze successen? Door meerdere contactmomenten met trainers, coördinatoren en speelsters krijgen we steeds meer in beeld wat het best is voor onze speelsters en spelers. Speerpunten zijn dan ook het beter maken van de sporters als volleyballer en hen ontwikkelen tot een beter persoon. We laten ook speelsters met elkaar meetrainen en spelen, zodat er onderling meer betrokkenheid en verantwoordelijkheid ontstaat.

 

Lees meer >

Activiteiten 60-jarig jubileumjaar Longa’59

       

De jubileumcommissie van Longa’59 is op dit moment druk bezig met het organiseren van prachtige activiteiten om het 60-jarig bestaan van volleybalvereniging te vieren. Wie weet, ontmoeten de mensen op onderstaande foto’s elkaar wel op het jubileumfeest op 19 oktober! Iedereen die Longa’59 een warm hart toedraagt, is van harte welkom

Dames-1 1966: Staand, van Links naar rechts:

Marian Kooiman, Maria Manschot, Ingrid van Halteren, Irma Doppen en Loes Hoekstra.

Voorste rij: Celien Manschot, Wil Doppen en Jose Hoekstra. (namen met dank aan Jos Holweg)

Op weg naar Rusland 1989?

Lees meer >

Nieuwsbrief mei 2019: Seesing Personeel|Longa'59

       
Kijk hier voor de nieuwsbrief van Seesing Personeel|Longa'59 van mei 2019 Lees meer >

Kwalificatietoernooi jeugdteams Seesing Personeel|Longa'59

       

Op zaterdag 25 mei speelden vier teams van Seesing Personeel|Longa'59 een kwalificatietoernooi voor plaatsing in de hoofdklasse of eerste klasse in het komende seizoen.

 

foto: Meisjes B2

Lees meer >

SteentjesWoltersMulder teamsponsor Meisjes C1

       

“Het is mooi om te zien hoe Seesing Personeel | Longa’59 met nieuw, enthousiast elan vanuit de basis weer opgebouwd wordt. Hieraan leveren we met ons kantoor graag een bijdrage.” Aan het woord is Eef Steentjes, advocaat en mede-eigenaar van SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators. Het Achterhoekse advocatenkantoor heeft een duidelijke binding met de regio en heeft onlangs een driejarig contract getekend met de volleybalvereniging voor de teamsponsoring van Meisjes C1.

Lees meer >

Wie is wie?

       

In de afgelopen 60 jaar zijn er bij Longa’59 heel wat foto’s gemaakt. Zo ook onderstaande foto uit de rijke historie van de volleybalvereniging. De foto is gemaakt voor de potgrondactie. Er staan vast spelers op die nog steeds lid zijn van de vereniging en zichzelf herkennen. De jubileumcommissie wil graag de namen en het jaartal boven tafel krijgen. Weet jij wie de personen zijn op deze foto? Reageer via pr@longa59.nl of op Facebook/Instagram als jij weet wie wie is en wanneer de foto is gemaakt.

Lees meer >

Recreantentoernooi

       
Lees meer >

Pillen en van Zwam shirtsponsor mini's Seesing Personeel|Longa'59

       

Rob Pillen en Remco van Zwam hebben vijf jaar geleden als makelaar/taxateur en hypotheek- en financieel adviseur de krachten gebundeld en het bedrijf Pillen en van Zwam opgericht, een dienstverlenend bedrijf in makelaardij en verzekeringen. “Het persoonlijk klantcontact staat bij ons bovenaan en is de belangrijkste reden waarom wij werkzaam zijn in deze branche”, legt Rob Pillen, geboren en getogen Lichtenvoordenaar uit. “We richten ons op zowel particulieren als de zakelijke markt.”

Lees meer >

Lange Mannen spelen EK Volleybal in Nederland!

       

Van 13 t/m 23 september komt Oranje in actie op het Europees Kampioenschap Volleybal. De Lange Mannen spelen vijf poulewedstrijden in eigen land. Kom jij ze aanmoedigen?

Het EK vindt om de twee jaar plaats. Deze editie belooft erg bijzonder te worden, want het toernooi wordt door maar liefst vier landen georganiseerd: Nederland, België, Slovenië en Frankrijk. De 24 deelnemende landen zijn ingedeeld in vier poules van zes, elke poule komt in een ander land in actie. De wedstrijden in poule D in Nederland, waarin de Lange Mannen ook ingedeeld zijn, worden in Rotterdam en Amsterdam gespeeld. Na de poulefase begint de knock-outfase, die ook deels in Nederland plaatsvindt. In het Omnisport in Apeldoorn worden twee achtste finales en één kwartfinale gespeeld. De halve finales vinden plaats in Ljubljana (Slovenië) en Parijs. Het brons, zilver en goud wordt verdeeld in Parijs.

Lees meer >

Vrijwilliger en trainer Ilona Mengers officieel Nevobo-volleybaltrainer

       

Als moeder van twee bij Seesing Personeel | Longa'59 volleyballende dochters wilde Ilona Mengers iets voor de volleybalvereniging betekenen. Ze startte vier jaar geleden als assistent-trainer van de mini’s, werd vervolgens trainer en zocht ouders en speelsters van de C-jeugd om te assisteren. Onlangs behaalde ze haar VT2-opleiding en licentie bij de Nevobo.

Lees meer >

Dames 1 en 2 Seesing Personeel|Longa’59 kampioen

       

Na twee jaar van afwezigheid is Dames 1 van Seesing Personeel|Longa’59 weer terug in de Derde Divisie. Afgelopen donderdag wonnen de speelsters met 4-0 van Dios Dames 1. Hiermee wist zij het kampioenschap in de Promotieklasse naar zich toe te trekken. Ook Dames 2 kon het kampioenschap in eigen huis vieren. Met een 3-1 overwinning afgelopen zaterdag op Heva-VCV Dames 2 was plaatsing in de Promotieklasse veiliggesteld. Hiermee is één van de ambities van de vereniging ruimschoots behaald.

 

Lees meer >

Kampioenen en promoties!!

       

Wat een seizoen in het jubileumjaar van Longa'59!! We willen onderstaande teams, trainers,coaches en ouders van harte feliciteren met hun kampioenschap of promotie!

Team MC4 Kampioen derde klasse

Team MC3 Kampioen tweede klasse

Dames 5 tweede plek en Promotie naar derde klasse

Dames 2 Kampioen eerste klasse

Mini's team 4.1 Kampioen en deelname aan Rayonkampioenschap

Team 4.2 tweede plek en deelname aan Rayonkampioenschap

Team 3.2 Kampioen

Team 2.1 Kampioen

Team 2.2 Kampioen

Lees meer >

Dames 1 Seesing Personeel|Longa '59 Kampioen Promotieklasse

       

Van Harte Gefeliciteerd dames, trainer en coach met dit fantastische resultaat!

Op naar de Derde Divisie!

Lees meer >

Hypotheekdesk Wormgoor teamsponsor Dames 3

       

Gezelligheid en plezier, dat ervaart Max Wekking van teamsponsor Hypotheekdesk Wormgoor bij Seesing Personeel|Longa’59. “Met veel enthousiasme zwaait Marian Hagen er de scepter en zowel volwassenen als de jeugd volleyballen er met veel plezier. Het is geweldig als dit tot mooie resultaten leidt. Daar lever ik graag een bijdrage aan.”

Lees meer >

Wederom behalen twaalf scheidsrechters certificaat

       

Met trots feliciteren wij wederom twaalf speelsters. Zij hebben het certificaat behaald om wedstrijden te fluiten in de 2e en 1ste klasse en Topjeugd A en B niveau. De meiden hebben eerst de basis Volleybalmasterz afgerond, het spelregelbewijs van de NeVoBo en bij Maicol Gerritsen, onze scheidsrechtercoördinator, een interne opleiding gevolgd.  Tijdens de opleiding komen allerlei spelsituaties naar voren, die later met elkaar besproken zijn. Zo leer je van elkaar wat toegelaten mag worden of juist afgefloten moet worden.  

Lees meer >

Prijswinnaars potgrondactie Seesing Personeel |Longa’59

       

In de afgelopen weken hielden de leden van volleybalvereniging Seesing Personeel |Longa’59 de jaarlijkse potgrondactie. Inmiddels is de potgrond verdeeld onder de leden om verder te verspreiden. Ook dit jaar was de actie weer een groot succes!*

Lees meer >

Vier recreantenteams bij Seesing Personeel | Longa`59

       

Ongeveer een kwart van de leden van Seesing Personeel|Longa’59 speelt bij de recreanten. Dit zijn samen vier teams: drie mixteams en het heren ‘Tangateam’. Sommige teams bestaan al zo’n veertig jaar, waarvan enkelen al dertig jaar samen spelen. Het verheugt de volleybalvereniging dat nieuwelingen zich melden om recreatief te volleyballen, zodat de teams blijven bestaan.

Lees meer >

KIES JE UNIEKE SPORT BIJ DE HAMALANDHAL

       

De Hamalandhal is één van de Achterhoekse locaties waar de ‘cursus’ Kies je unieke Sport wordt aangeboden. De Hamalandhal organiseert in april en mei 3 sportinstuiven waarbij de sportzaal wordt gevuld met sport- en spelmateriaal! Een estafetteparcours, balgooien (waarbij de snelheid van de bal kan worden gemeten), touwtrekken, het spelletje rond-de-tafel, tennis, een doelschietspel, samen een XXL-bal overgooien en nog veel meer leuke sporten en spellen! Lekker samen bewegen waarbij het plezier voorop staat!

De sportinstuiven vinden plaats op de volgende data: 

-Zaterdag 06/04/2019

-Zaterdag 20/04/2019

-Zaterdag 11/05/2019

Tijdstip: van 10:00 tot 12:00 uur


Organisatie door: Projectteam “Sport mee!”

“Sport mee!” is een sportstimuleringsproject dat zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Het project wordt uitgevoerd in 2019 en 2020 en is een initiatief van de Hamalandhal, Longa’59, de Hamalandschool, Het Bariet, Zozijn Kind & Jeugd, De Lichtenvoorde, Centrum in Beweging, Bravo 2.0 / Gezondheidscentrum, Tennisvereniging LTC de Kei, Zwembad Meekenesch en Brichbouw Sportondersteuning.

Lees meer >

Ruim 50 Achterhoekse sportaanbieders organiseren sportcursussen voor mensen met een beperking

       

Om mensen met een beperking op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met al het sportaanbod dat onze regio rijk is, wordt in de maanden april en mei van dit jaar het sportstimuleringsproject  ‘Kies je Unieke Sport’ georganiseerd. In totaal hebben 50 Achterhoekse sportaanbieders zich aangemeld. Zij organiseren een cursus van drie trainingen om de doelgroep kennis te laten maken met de diverse sporten. Het uiteindelijke doel is om deelname aan het sporten te stimuleren. 

Lees meer >

Vooraankondiging Achterhoekse Unieke Spelen 2019

       

Na afloop van de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) is er veel gesproken over de legacy,  de nalatenschap, ofwel; het vervolg! 

Zoals wij in de Achterhoek gewend zijn, worden woorden omgezet in daden. “Samen d’ran!”.

 Er is een nieuw evenement in het leven geroepen…   de Achterhoekse Unieke Spelen! 

Een evenement door en voor Achterhoekers, gericht op ALLE unieke sporters van de Achterhoek, dat eens per twee jaar zal worden georganiseerd in één van de Achterhoekse gemeenten. 

Gemeente Aalten verzorgt de aftrap en organiseert de 1e editie op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019.

Lees meer >

Jan Gerritsen 40 jaar scheidsrechter Seesing Personeel|Longa’59

       

Om haar waardering te tonen, overhandigde Marian Hagen afgelopen week een welverdiend cadeau aan Jan Gerritsen, die al 40 jaar scheidsrechter is bij Seesing Personeel|Longa’59. Een bijzondere mijlpaal in het jubileumjaar van de volleybalvereniging!

Lees meer >

Volleybaldirect Open (NOJK) meisjes A

       

Afgelopen zaterdag 23 februari speelden de volleybalsters van het meisjes A team van Seesing Personeel | Longa’59 de halve finale van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen in Ootmarsum.

Het meisjes A team speelde achtereenvolgens tegen Emmen’95, Rivo Rijssen en Avior uit Deventer. De beste twee teams zouden doorgaan naar de kruisfinales.

Lees meer >

Den Leeuw Koffiegroep teamsponsor Meiden A1

       

Den Leeuw Koffiegroep staat voor superieure kwaliteit, is eigenzinnig en zit niet graag stil. Dat past perfect bij het Meidenteam A1 van Seesing Personeel|Longa’59, een fanatiek team met acht zeer verschillende karakters die het maximale uit hun team willen halen. De meiden, trainers en coach zijn ontzettend blij met de nieuwe teamsponsor!

Lees meer >

Volleybal Direct Open (NOJK) meisjes C

       

Op zaterdag 23 februari was de halve finale van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Meisjes C van Seesing Personeel|Longa’59 trad in Denekamp aan. De meiden waren ingedeeld in een zeer sterke poule. Enige onbekende in deze poule was Impala uit het Groningse Leek. Dit was ook gelijk de tegenstander in de openingswedstrijd. De meiden zetten direct een goed niveau neer en gingen voortvarend van start. De eerste set werd met 25-17 gewonnen en de tweede set werd met nog ruimere cijfers gewonnen: 25-12. Een lekker begin van de dag. 

Lees meer >

Halve finale Volleybal Direct Open (NOJK) 2019

       
Lees meer >

Jaarlijkse potgrondactie Seesing Personeel | Longa’59 van start

       
Met het mooie weer van de afgelopen dagen hebben veel mensen alweer zin in het voorjaar. Heerlijk in de tuin bezig zijn en genieten van de bloemen en planten. Net als voorgaande jaren organiseert Seesing Personeel | Longa’59 de potgrondactie. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdactiviteiten en beperkt een contributieverhoging. De bal moet immers blijven rollen en de actie scheelt ú slepen met zware zakken. Bovendien komen de leden de potgrond gewoon bij u thuis brengen!

Lees meer >

Programma Halve Finale Volleybaldirect Open (NOJK) 2019

       
Lees meer >

DKG Schilderwerken: sponsor én actief supporter

       

Dennis Klein Goldewijk Schilderwerken is de nieuwe teamsponsor van Seesing Personeel|Longa'59 MC4. Het schildersbedrijf uit Lichtenvoorde heeft recent een 3,5-jarig contract afgesloten en staat net als de volleybalvereniging voor kwaliteit en loyaliteit.

Lees meer >

Seesing Personeel | Longa'59 Dames 5 gaat voor een mooie tweede plek

       

Dames 5 is een heel gezellig team met enthousiaste spelers. Nu het team met nieuw positiespel heel succesvol is en op een tweede plek in de vierde klasse staat, hebben de dames zichzelf als doel gesteld deze plek te behouden. Aan de prachtige nieuwe teamkleding en tassen, gesponsord door Steentjes Makelaars ligt het zeker niet!

Lees meer >

WWTools nieuwe teamsponsor Seesing Personeel|Longa’59

       

WWTools uit Lichtenvoorde is de komende drie-en-een-half jaar nieuwe teamsponsor van Meisjes C5 van Seesing Personeel|Longa’59. De speelsters van de vereniging ontvingen afgelopen week hun nieuwe wedstrijdtenue.  

Lees meer >

Onthulling nieuwe volleybalkleding Seesing Personeel|Longa`59

       

Een gemixt volleybaltoernooi, een heuse modeshow, verloting van het presentatiepak, Seesing Personeel|Longa ’59 pakte goed uit tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 20 januari. Het was een bijzonder moment in de Hamalandhal. Samen met de nieuwe sponsoren is de nieuwe kleding voor alle teams onthuld.

Lees meer >

Dames 3 organiseert 60-jarig jubileum Longa’59

       

Dames 3 van Seesing Personeel|Longa’59 heeft vol enthousiasme de organisatie van het 60-jarig jubileum in 2019 op zich genomen. Trainer en Longa’59-veteraan Gien Weelink kon natuurlijk niet achterblijven. De jubileumcommissie bestaat verder uit Nathalie Reulink (Dames 1), Carry Holweg (oud-Dames 1) en bestuurslid Jan Hillen. 

Lees meer >

Nieuwjaarsreceptie en Ledentoernooi

       

Beste leden van Seesing Personeel | Longa'59,

Laten we het jaar eens goed beginnen!

 

 

Op zondag 20 januari houden we onze nieuwjaarsreceptie in combinatie met een ledentoernooi (vanaf c jeugd én recreanten) 13.00 uur inschrijving, 13.30 uur gezamenlijke warming up, daarna toernooi.

Vanaf 16.00 uur start van de nieuwjaarsreceptie. Tijdens de receptie zal ook de prijsuitreiking en de presentatie van de pakken, shirts en tassen plaatsvinden.

We verzorgen voor iedereen een prosecco (ook alcoholvrij) en snacks van De Timp. De verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Wil je niet volleyballen en wél naar de receptie komen? Je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur.

Laten we samen toosten op een mooi 60-jarig jubileumjaar.

Seesing Personeel | Longa`59 is de komende 3,5 jaar onze nieuwe verenigingsnaam.

Lees meer >

Halve finaleplaats Volleybaldirect Open (NOJK) voor CMV-meiden

       

Afgelopen zaterdag mochten de meisjes van Seesing Personeel|Longa’59 die afgelopen maand getraind hadden voor de CMV in Houten tijdens de voorrondes voor de NOJK laten zien wat ze konden tegen andere teams uit Nederland.

Lees meer >

Meisjes C ongeslagen door naar halve finale Volleybaldirect Open (NOJK)

       

Vol goede moed vertrok Meisjes C van Seesing Personeel|Longa ’59 zaterdag 5 januari naar Ootmarsum. Die goede moed was gebaseerd op de positieve resultaten uit de eerste competitiehelft en het winnen van een sterk bezet voorbereidingstoernooi in Varsseveld eind december.

Lees meer >

Halve finaleplek meisjes A Volleybaldirect Open (NOJK)

       

In de poule spelen tegen Voltena, de kampioen van vorig jaar. Ga er maar aan staan. Op voorhand lijkt de tweede plaats het hoogst haalbare om je vervolgens via de kruisfinale zien te plaatsen voor de halve finales op 23 februari. Voor deze uitdaging zag het meisjes A-team van Seesing Personeel|Longa’59 zich geplaatst tijdens de voorrondes van de Nationale Jeugd Kampioenschappen (NOJK).

Op de foto

Achterste rij:

Nynke Ressing, Fleur Nijenhuis, Meike Terpstra, Lynn van de Berg, Aukje Wouda, Femke Hogenelst, Demi Westerlaan

Voorste rij:

Ela Lurvink, Anouk Wieggers, Danique Staring, Kiki Beuting, Maaike Wopereis

Coach: Carla Bonsen

Trainer: Han Bulten

 

 

Lees meer >

Voorronde Volleybaldirect Open (NOJK)

       

Wij wensen al onze speelsters, coaches en trainers die morgen deelnemen aan de voorronde van de Volleybaldirect Open (NOJK) heel veel succes toe!! 

Lees meer >

Sponsors

Facebook