Longa '59

Volgende wedstrijd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het seizoen is begonnen. 

We bekijken de mogelijkheden om te beginnen met Start2Volley. 

 

Mocht je interesse hebben, stuur dan een email naar secretariaat@longa59.nl. 

 

 

Volleybal leren voor mannen en vrouwen 18+

 “We starten zodra het mogelijk is met een volleybalcursus, start2volley. Deze gratis korte cursus van 9 trainingen is voor mannen en vrouwen, 18+, met én zonder echte volleybalervaring. In deze 9 lessen worden technieken geoefend en de spelregels uitgelegd, aldus een enthousiaste voorzitter Marian Hagen.” Iedereen kan volleyballen, je hebt vast wel eens een potje gespeeld op de camping of tijdens een buurt- of familiefeest en ervaren dat volleybal een plezierig spel is én leuk omdat je het beleeft met een team.

Iedereen kan volleyballen
“Tijdens deze cursus zijn we met 2 tot 4 ervaren trainers die de training verzorgen. We starten met eenvoudige basistechnieken waar je met veel balcontacten al snel oefeningen kan draaien. Van laag naar hoog tempo, van simpele naar complexere oefeningen. Met als doel uiteindelijk een partijtje tegen elkaar te spelen, aldus één van de trainsters.”

Gratis aanbod
Tijdstip is nog niet bekend. Deze lessen biedt Seesing Flex | Longa`59 geheel gratis aan. 

Flexibel volleyballen
Bij de laatste training evalueren we de gehele cursus en bespreken we de mogelijkheden. Óf dat je als team verder wil gaan óf dat je op andere avonden aan wil sluiten bij onze recreantengroepen óf dat je je eigen team samenstelt. “In deze tijd is er behoefte aan flexibel sporten en flexibele invulling van de trainingsavonden en groepen, we spelen hier zoveel mogelijk op in door een flexibel aanbod, aldus de voorzitter Marian Hagen”

Inschrijven maximaal 14 personen.
Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier of gebruik dit PDF aanmeldformulier.

We willen de nieuwe spelers zoveel mogelijk technisch ondersteunen en daarom houden we een maximaal aantal van 14 personen aan. Vol is vol!

Aanmeldformulier:

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Geslacht*
Geboortedatum*
     
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer (mobiel)*
E-mail adres*
Ben je ooit lid geweest van een Volleybalvereniging?*

 

Vragen 
Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen stel ze gerust, mail naar secretariaat@longa59.nl

Sponsors

Facebook