Longa '59

Volgende wedstrijd
13/06/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Teamindeling 2019-2020

Beste speelsters en spelers! 

Het einde van het succesvolle seizoen is in zicht en dat betekent dat het tijd is om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. In de afgelopen periode hebben we inventarisaties gehouden onder de teams m.b.t. volgend seizoen. Het samenstellen van nieuwe teams is een intensief traject, waarbij we de intentie hebben om tot de meest optimale teamsamenstelling te komen voor eenieder.

Na de meivakantie gaan we trainen volgens de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen, zoals bijgevoegd. Op deze manier kan iedereen elkaar vast leren kennen, aan elkaar wennen en bouwen we vast een voorsprongetje op voor het komende seizoen. Let op: de trainingstijden en frequenties zijn van toepassing voor de laatste weken van dit seizoen.

Er zijn teams die er behoorlijk anders uit gaan zien en er zijn ook teams waarbij er niet veel verandert. Zo kijken we naar leeftijd, niveau, potentie, vriendjes en vriendinnetjes en maken we daar keuzes in. We hopen uiteraard iedereen tevreden te stellen, maar realiseren ons ook dat dit niet altijd voor iedereen mogelijk is. Gelukkig zien we dat iedereen zich vaak al snel helemaal happy voelt in het nieuwe team. Bij deze dan ook de oproep aan de ouders om dit vooral ook aan je kind mee te geven.

De teams zijn bij deze dus bekend. De trainingsdagen en tijden voor komend seizoen, inclusief de trainers, worden zodra bekend op de site vermeld en kunnen nog iets afwijken van het huidige schema.

De speelsters die hebben aangegeven nog niet met zekerheid te kunnen zeggen of ze volgend jaar gaan volleyballen zijn op dit moment nog niet ingedeeld. Uiteraard hopen we dat ook zij alsnog besluiten te blijven volleyballen, dus voel je vooral welkom en train lekker mee in de afsluitende weken. Afmelden kan tot 30 juni (zie procedure op de website), als je je niet afmeldt dan word je alsnog ingedeeld.

Op naar nog veel meer sportieve successen in het nieuwe seizoen, ons jubileumjaar!!!!

Namens de technische commissie Longa’59 

 

Kijk hier voor de nieuwe teamindeling A-B-C- jeugd en Dames 2019 - 2020

Kijk hier voor de nieuwe teamindeling CMV-jeugd 2019 - 2020 

Sponsors

Tweets