Longa '59

Volgende wedstrijd

In memoriam

 

 

In memoriam Marloes Harbers – Ten Have 22 maart 2021

Het overlijden van de pas 45-jarige Marloes Harbers – Ten Have heeft Longa’59 en overigens ook vele anderen, diep geraakt. De afscheidsviering van dé spelverdeelster pur sang was afgelopen zaterdag. Met een indrukwekkende erehaag van ruim honderd volleyballers van Seesing Flex | Longa`59, van voetballers van Longa`30 en kinderen van de St. Jorisschool, met een zacht applaus en oranje fakkels werd de laatste eer bewezen aan deze krachtige, jonge vrouw.

Marloes was een oprecht mensen-mens met een loyaal Longa`59 hart.  Ruim 35 jaar was ze speelster en was ze actief in diverse commissies. Van 2001 – 2008 was ze een van de steunpilaren van Stichting Topvolleybal Lichtenvoorde. In 2017 nam ze het initiatief om de jongenslijn op te starten, haar paradepaardje, waarin haar zoon Pim speelde en waarvan echtgenoot Roy de trainer was. Marloes was de laatste drie jaar bestuurslid en verantwoordelijk voor de Technische Commissie. Ook coachte ze het miniteam van haar dochter Sis. Haar inzet en motivatie voor de club was gigantisch. Als er iets geregeld moest worden, liep ze voorop en altijd met een lach. 

Longa’59 gaat deze alleskunner enorm missen. Het eind van de wedstrijd was een lang gevecht en helaas heeft ze dat verloren. De spelverdeelster pur sang is tot ons grote verdriet uitgespeeld.

Rust zacht lieve Marloes

We wensen Roy, Gijs, Kees, Pim, Sis en familie heel veel sterkte.

Marloes heeft als laatste wens dat iedereen die haar kent een fijne herinnering aan haar achterlaat. Hiervan zal een mooi boek gemaakt worden voor de kinderen, zodat ze zoveel mogelijk over hun moeder en haar leven te weten komen.

Heb je een mooi verhaal, een leuke anekdote of foto? Mail het naar marieketenhave@live.nl

Sponsors

Facebook