Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Meetrainen

 

We vinden het hartstikke leuk als je een paar keer gratis en vrijblijvend met Seesing Flex| Longa`59 meetraint. Om iedere nieuwe speelster / speler de juiste aandacht te geven, vragen we je om eerst het inschrijfformulier in te vullen, onderaan deze pagina, we kijken dan bij welk team je mee kan trainen, overleggen met de trainer en we nemen zo snel mogelijk contact met je op wanneer je eerste kennismakingstraining is. 

Dat kan voor iedereen vanaf 4 jaar en op verschillende niveaus.

Wil je gezellig volleyballen, maar niet elke week in competitieverband? Dan kan je terecht bij onze recreantenafdeling. Daar is wel een recreantencompetitie waar je periodiek in de omgeving meespeelt. 

 
Jeugdafdeling

Longa'59 heeft een grote jeugdafdeling waar je vanaf 4 jaar kunt instromen. De jeugd van 4 t/m 12 jaar speelt het Cool Moves Volleybal in verschillende leeftijdscategorieën (niveau 1 t/m 6). Naast meisjesteams zijn er ook jongensteams. Waar je op niveau 1, 2, 3 nog mag gooien en vangen, werken we langzaam maar zeker spelenderwijs toe naar het ‘echte’ volleybalspel. Na niveau 5/6 stroom je door naar de C, B, A-jeugd. Naast de volleybaltrainingen en wedstrijden organiseert Longa’59 gedurende het seizoen ook een aantal leuke activiteiten zoals het ouder-/kindtoernooi en het jeugdkamp. 

Instromen
Bij de CMV zijn twee instroommomenten, na de meivakantie tot de kermis en na de kerstvakantie, de maand januari. Dan kunnen kinderen meetrainen en zich aanmelden en spelen ze mee met de toernooien.   

 

Senioren

Vanaf 16 jaar stroom je in bij de seniorenteams. Momenteel zijn er zes damesteams die uitkomen in de landelijke competitie van Nevobo. Wil je bij Longa'59 komen volleyballen en meedoen aan de competitie? Geef dan op het inschrijfformulier aan in welke klasse je in het verleden gespeeld hebt, zodat we een team kunnen zoeken dat bij jouw niveau aansluit.

Wil je een (paar) keer gratis en vrijblijvend meetrainen? Vul dan het inschrijfformulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met je op.

Heb je nog nooit gevolleybald en wil je wel in competitieverband gaan spelen? Je bent van harte welkom een paar keer te komen zodat je kunt kijken welk team het best bij je past.

Recreanten

Ook wanneer je op zoek bent naar een gezellig volleybalteam zonder de druk van een competitie, kun je bij Longa'59 terecht. Op dit moment zijn er drie mixteams en één herenrecreantenteam.

Wil je een (paar) keer gratis en vrijblijvend meetrainen? Vul dan het inschrijfformulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met je op. (Mocht je denken dat het te lang duurt voor je bericht ontvangt, stuur dan een bericht naar secretariaat@longa59.nl) 

Inschrijfformulier

Naam: *
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Naam deelnemer
Geslacht
Geboortedatum
Volleybalervaring
Opmerkingen

Bevestig dat je geen robot bent

Sponsors

Facebook