Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Dames 3 organiseert 60-jarig jubileum Longa’59

       

Dames 3 van Seesing Personeel|Longa’59 heeft vol enthousiasme de organisatie van het 60-jarig jubileum in 2019 op zich genomen. Trainer en Longa’59-veteraan Gien Weelink kon natuurlijk niet achterblijven. De jubileumcommissie bestaat verder uit Nathalie Reulink (Dames 1), Carry Holweg (oud-Dames 1) en bestuurslid Jan Hillen. 

Trots
Na een aantal brainstormsessies is het jubileumjaarprogramma ontstaan. “We starten op 20 januari aanstaande met een ledentoernooi met aansluitend de nieuwjaarsreceptie”, vertelt Gien. “In juni is een jubileumkamp voor de jeugd en een recreantentoernooi en doen we als vereniging mee aan de Avondvierdaagse. In september is er een clinic voor de jeugd en we sluiten het jaar af met een spetterend jubileumfeest op 19 oktober. De taken zijn onder de meiden van Dames 3 verdeeld. Ik ben supertrots op de inzet van Dames 3! Het zijn allemaal jonge meiden met een druk programma als het gaat om studie, bijbanen en sociaal leven. Ze doen het er toch maar even bij!”

Enthousiaste reacties
De jubileumcommissie ervaart de vele enthousiaste reacties op de foto’s van het 60-jarig jubileum op Facebook als hartverwarmend. Gien: “Ook reageert iedereen ontzettend leuk op de banner met ‘oude’ foto’s in de Hamalandhal, die tot stand is gekomen met behulp van oud-lid Rick Stevens. We hopen op een grote deelname van leden en oud-leden aan de activiteiten die op stapel staan. De meiden van Dames 3 zijn er klaar voor!”

Dames 3
Dames 3 bestaat uit Els Reukers, Nicae Baks, Pleun Hettema, Maaike Wopereis, Nynke Hillen, Tara Oonk, Eva ten Holder en Anna Wekking. De meiden volleyballen in de 2e klasse en streven met hun enorme gedrevenheid naar een top-4 klassering dit seizoen. Ze trainen twee keer per week met trainers Gien Weelink en Judith Spekschoor en worden bij de wedstrijden gecoacht door Piet Hogenelst.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook