Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Onthulling nieuwe volleybalkleding Seesing Personeel|Longa`59

       

Een gemixt volleybaltoernooi, een heuse modeshow, verloting van het presentatiepak, Seesing Personeel|Longa ’59 pakte goed uit tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 20 januari. Het was een bijzonder moment in de Hamalandhal. Samen met de nieuwe sponsoren is de nieuwe kleding voor alle teams onthuld.

De C-jeugd t/m Dames 1 én recreanten trapten deze middag af met een ledentoernooi. Het ging er zeer fanatiek aan toe. Team blauw, de uiteindelijke winnaar, moest flink knokken voor de eerste prijs. Ondertussen spraken voorzitter Marian Hagen en ambassadeur Bein Westerlaan met de twintig nieuwe sponsoren in de BonsenReulingzaal. Ambassadeur Bein Westerlaan benadrukte dat de sponsoren zich op het juiste moment hebben verbonden aan de vereniging gezien de opwaartse, ambitieuze ontwikkelingen.

Aandacht voor kaderleden
De nieuwjaarsreceptie en het ledentoernooi zijn onderdeel van het jubileumprogramma van de volleybalvereniging die dit jaar haar 60-jarig jubileum viert. Na afloop van het toernooi werd gezamenlijk getoost op de leden, sponsoren, kaderleden, op de gezondheid en uiteraard op de mooie vereniging. Een vereniging die de komende 3,5 jaar de naam Seesing Personeel|Longa`59 draagt. “Op dit moment zetten zo’n honderd kaderleden zich in om ervoor te zorgen dat we met z`n allen kunnen volleyballen”, vertelt voorzitter Marian Hagen. “Een compliment voor deze kaderleden is dan ook zeker op zijn plaats.” De kaderleden ontvingen een applaus van de vele aanwezigen en een exclusieve bidon met cadeaubon. Sabine ten Holder, directeur van Seesing Personeel, verrichte de verloting voor het presentatiepak. Saskia Otten was de gelukkige winnaar en wist aan de hand van verschillende hints de naam van de nieuwe hoofdsponsor te raden.

Presentatie nieuwe kleding
Tijdens een spectaculaire modeshow kreeg het publiek voor het eerst de nieuwe kleding te zien. “Wow, wat zijn wij trots”, reageert voorzitter Marian Hagen. “Wat ziet de kleding er mooi uit. De reacties waren geweldig! Super dat we dit hebben bereikt samen met onze nieuwe hoofdsponsor en maar liefst veertien shirtsponsoren, drie paksponsoren en sponsoren voor de coachshirts, minishirts en nieuwe tassen!”
Na het officiële programma was het nog lang gezellig in de kantine onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook