Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

DKG Schilderwerken: sponsor én actief supporter

       

Dennis Klein Goldewijk Schilderwerken is de nieuwe teamsponsor van Seesing Personeel|Longa'59 MC4. Het schildersbedrijf uit Lichtenvoorde heeft recent een 3,5-jarig contract afgesloten en staat net als de volleybalvereniging voor kwaliteit en loyaliteit.

Vakmanschap staat centraal bij Dennis Klein Goldewijk Schilderwerken. Negen jaar geleden begon Dennis voor zichzelf nadat hij zeventien jaar met veel plezier in loondienst heeft gewerkt. Dat werd een succes. Na een aantal jaren alleen te hebben gewerkt, breidde hij uit en inmiddels bestaat het team uit drie vakspecialisten. Het allround schildersbedrijf levert topkwaliteit schilderwerk af voor talloze particulieren en bedrijven in Lichtenvoorde en omgeving.“Onze kracht zit in de kwaliteit, veelzijdigheid en binding met klanten”, stelt de eigenaar. “Naast onze schilderwerkzaamheden zijn we gespecialiseerd in behangen en glaszetten in zowel nieuw- als oudbouw”

Binding met vereniging
De vakschilder heeft al geruime tijd een band met Seesing Personeel|Longa'59. Zijn vrouw Ilona traint de mini’s en beide dochters volleyballen bij de vereniging. “Ik had al eerder aangegeven een team te willen sponsoren wanneer de gelegenheid zich voordoet. Toen Bein Westerlaan mij benaderde voor sponsoring zei ik dan ook direct ‘ja’. Mijn dochters beleven veel plezier aan volleybal. Hierdoor heb ik een directe binding met de vereniging. Dat vind ik belangrijk als het gaat om sponsoring. De zaterdagmiddag probeer ik zoveel mogelijk vrij te plannen om als supporter de wedstrijden van mijn dochters te volgen. Het is altijd gezellig om met een groep ouders mee te leven met de meiden en hen aan te moedigen op de tribune!”

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook