Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Den Leeuw Koffiegroep teamsponsor Meiden A1

       

Den Leeuw Koffiegroep staat voor superieure kwaliteit, is eigenzinnig en zit niet graag stil. Dat past perfect bij het Meidenteam A1 van Seesing Personeel|Longa’59, een fanatiek team met acht zeer verschillende karakters die het maximale uit hun team willen halen. De meiden, trainers en coach zijn ontzettend blij met de nieuwe teamsponsor!

De koffiespecialist is zo trots als een leeuw als nieuwe teamsponsor van Meiden A1. Het Lichtenvoordse bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van eigen unieke labels koffie en koffievoorzieningen in horecagelegenheden, bedrijven en instellingen. “Als Nederlanders iets willen vieren, op het werk zijn of gezellig samen zijn, willen ze genieten van koffie van superieure kwaliteit,” zegt eigenaar Roy Lensink. “Den Leeuw Koffiegroep staat voor beleving en kwaliteit, kenmerken die ik terugzie bij Longa’59. Een vereniging waar successen worden gevierd en gezelligheid vooropstaat. We dragen dan ook graag vanuit onze Lichtenvoordse roots een steentje bij aan de lokale maatschappij en het verenigingsleven.”

Hecht team
Jessi, Anouk, Jikke, Nina, Aniek, Marit, Jill en Tess vormen het Meiden A1-team, dat getraind wordt door Marian Hagen en Ron Koenders. Hylke ter Beest coacht de meiden tijdens de wedstrijden. Ze spelen in de eerste klasse en staan momenteel op de vierde plek. “Het team is hecht in het volleybalveld. Dit is de grootste ontwikkeling die zij doorgemaakt hebben“, zegt een trotse en stralende coach Hylke ter Beest. “De meiden kennen nu elkaars sterke punten in het veld, accepteren elkaars zwakkere punten en kunnen goed op hun spel reflecteren. Iedereen kent zijn taak en ze weten elkaar te stimuleren. Dat is ontzettend mooi om te zien. De meiden spelen steeds vrijer en durven veel meer te laten zien. Soms geeft dit prachtige acties en het is niet erg wanneer het een keer niet lukt.”

In de training wordt momenteel ingezet op samenspel en conditie. Hylke: “Het is een superfanatiek en gezellig team, dat het maximale eruit wil halen. Het is voor mij dan ook ontzettend leuk om de meiden te enthousiasmeren en motiveren tijdens de wedstrijd!”

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook