Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Volleybaldirect Open (NOJK) meisjes A

       

Afgelopen zaterdag 23 februari speelden de volleybalsters van het meisjes A team van Seesing Personeel | Longa’59 de halve finale van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen in Ootmarsum.

Het meisjes A team speelde achtereenvolgens tegen Emmen’95, Rivo Rijssen en Avior uit Deventer. De beste twee teams zouden doorgaan naar de kruisfinales.

Maatje te groot

Vooraf was de inschatting dat de tegenstanders waarschijnlijk een maatje te groot zouden zijn voor het meisjes A team van Seesing Personeel |Longa’59. Helaas bleek dat ook het geval te zijn. Er werd prima gespeeld en in iedere wedstrijd werden er minimaal 18 punten gescoord, maar helaas bleef de teller maximaal op 22 staan. Zo gingen alle wedstrijden verloren.

Uitdaging

Toch kijken speelsters en begeleiders terug op een mooie dag. Er werd met volle inzet gespeeld, een heel behoorlijk niveau gehaald en kwamen alle 12 speelsters in actie en kon een ieder zo ervaring op doen en aan den lijve ondervinden dat er leeftijdsgenoten zijn, die toch harder kunnen slaan, hoger kunnen springen of in bepaalde situaties toch iets slimmer en handiger zijn. Een mooie uitdaging om daar de komende tijd aan te werken.

Het team bestond uit: Nynke, Fleur, Meike, Lynn, Aukje, Femke, Demi, Ela, Anouk, Danique, Kiki en Maaike.

 

Coach: Carla Bonsen

Trainer: Han Bulten

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook