Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Prijswinnaars potgrondactie Seesing Personeel |Longa’59

       

In de afgelopen weken hielden de leden van volleybalvereniging Seesing Personeel |Longa’59 de jaarlijkse potgrondactie. Inmiddels is de potgrond verdeeld onder de leden om verder te verspreiden. Ook dit jaar was de actie weer een groot succes!*

De opbrengst van de potgrondactie komt ten goede aan de bloeiende jeugdafdeling van Seesing Personeel | Longa’59. De club is een jeugdvereniging in opbouw. Door veel aandacht te besteden aan de jeugd, draaien nu meerdere jeugdige teams mee aan kop. Naast het streven om twee keer in de week te trainen, investeert de vereniging in opleidingen van trainers en hulpmiddelen en in jeugdactiviteiten zoals het kamp, bingo, ouder-/kindtoernooi en minitoernooien. Hiermee richt het bestuur zich op continuïteit en vooral veel plezier tijdens het volleybal.

Prijzen
Het team dat de meeste potgrond dit jaar heeft verkocht, is niveau 4 team 2. Mirre Tankink, Isa Hakvoort, Tess Bomers en Merit Joling ontvangen een tegoedbon om heerlijk te gaan snacken. De beste verkoper dit jaar is wederom Maud Holweg (niveau 6 team 1). Zij heeft met € 162,50 het meeste geld opgehaald. Nummer 2 is Lynn Berendsen (MC4) met een opbrengst van € 143,50 en Mirre Tankink (niveau 4 team 2) is als derde geëindigd met een bedrag van € 138,50. De drie meiden ontvingen voor hun uitstekende inzet een cadeau uit handen van voorzitter Marian Hagen.

Woord van dank
Het doet het bestuur van Seesing Personeel | Longa’59 erg goed dat er zoveel mensen zijn die de vereniging een warm hart toedragen. Een woord van dank gaat dan ook uit naar iedereen die heeft bijgedragen en meegeholpen aan de potgrondactie: de meiden en jongens van de mini’s, de B- en C-jeugd die de huis-aan-huisverkoop hebben gedaan, de sponsoren Aloys Roemaat Transport BV en Garage Engelbarts BV voor het vervoer en de opslag, de ouders voor het helpen rondbrengen, Mario Rötter als coördinator van de actie, Wessels Tegels en uiteraard alle kopers!

*Helaas is gebleken dat veel zakken potgrond zijn opengesprongen. In overleg met de leverancier is het mogelijk nieuwe zakken potgrond te ontvangen. Wilt u hiervan gebruikmaken? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@longa59.nl.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook