Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

SteentjesWoltersMulder teamsponsor Meisjes C1

       

“Het is mooi om te zien hoe Seesing Personeel | Longa’59 met nieuw, enthousiast elan vanuit de basis weer opgebouwd wordt. Hieraan leveren we met ons kantoor graag een bijdrage.” Aan het woord is Eef Steentjes, advocaat en mede-eigenaar van SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators. Het Achterhoekse advocatenkantoor heeft een duidelijke binding met de regio en heeft onlangs een driejarig contract getekend met de volleybalvereniging voor de teamsponsoring van Meisjes C1.

SteentjesWoltersMulder is een kantoor waar voornamelijk regionale medewerkers werken en Achterhoekse klanten zaken mee doen. Het Lichtenvoordse bedrijf - en haar voorganger - adviseert en ondersteunt deze klanten al bijna twintig jaar bij juridische vraagstukken rondom onder meer ondernemings- en arbeidsrecht, huur- en vastgoed, incasso- en handelszaken, familierecht en echtscheidingsmediation en de laatste tijd ook business mediation. De Achterhoekse mentaliteit zie je terug in de werkwijze. “We brengen een nuchter, betrouwbaar en duidelijk advies uit in het belang van de klant, hebben korte lijnen en een informele werkwijze en hanteren een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding”, vertelt Eef Steentjes. “Ook zijn we vooruitstrevend als het gaat om het aantrekken van jong talent, digitalisering en automatisering en het gebruik van sociale media.”

Volleybal
Als het gaat om sponsoring heeft SteentjesWoltersMulder veel affiniteit met balsporten. Hoewel voetbal de persoonlijke voorkeur heeft van Eef Steentjes, vindt hij volleybal ook een mooie sport. Twee van zijn drie dochters volleybalden afgelopen seizoen met veel plezier bij Seesing Personeel|Longa’59. “De middelste speelt aankomend seizoen bij het meisjes C1-team. Hoe mooi is dat! Mijn eigen volleybalactiviteit? Die blijft beperkt tot het Koninginnedagtoernooi van jaren geleden en soms het jaarlijkse ouder-/kindtoernooi van Seesing Personeel | Longa’59.”

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook