Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Kwalificatietoernooi jeugdteams Seesing Personeel|Longa'59

       

Op zaterdag 25 mei speelden vier teams van Seesing Personeel|Longa'59 een kwalificatietoernooi voor plaatsing in de hoofdklasse of eerste klasse in het komende seizoen.

 

foto: Meisjes B2

Meisjes C1
In Doetinchem speelde Meisjes C1 de eerste poulewedstrijd tegen Meisjes C2 van Springendal Set Up 65 uit Ootmarsum. Deze wedstrijd werd na een achterstand uiteindelijk omgebogen naar een 27-25 winst. Een goed begin van de dag. De tweede wedstrijd tegen een zeer gedreven Orion Meisjes C1 werd ondanks goede weerstand helaas verloren, maar met een tweede plek in de poule mocht de derde wedstrijd tegen Halley uit Wehl gespeeld worden. In twee spannende sets die uiteindelijk nipt verloren gingen plaatste Meisjes C1 zich in de eerste klasse.

Jongens C1
Voor het jongensteam C1, dat werd aangevuld met drie meiden was deelname aan een kwalificatietoernooi een geheel nieuwe ervaring. Iedereen was onder de indruk van de immense Omnisport topsporthal in Apeldoorn, waar het toernooi werd gespeeld. De jongens en meiden hebben twee wedstrijden gewonnen en twee verloren. Zij horen nog van Nevobo in welke klasse ze komend seizoen mogen uitkomen.

Meisjes B1
Vol goede moed vertrokken de meiden naar Wijchen om een plaats in de hoofdklasse af te dwingen. De eerste wedstrijd werd met 25-15 gewonnen van EVV uit Elburg met erg goed spel en een onhoudbare middenaanval. Ondanks een goed begin van de tweede wedstrijd werd de tweede wedstrijd tegen SSS uit Barneveld verloren met 26-24. In de laatste poulewedstrijd tegen buurtgenoot Bovo uit Aalten was Bovo vanaf het begin de bovenliggende partij en konden de meiden hun beste spel niet laten zien. De set werd met 25-20 verloren. Hiermee werd een derde plaats in de poule gehaald, wat recht geeft op het spelen in de eerste klasse.

foto: meisjes B1

Meisjes B2
De meiden van de B2 traden als nieuwkomers in de B-jeugd in Enschede aan voor het jaarlijkse kwalificatietoernooi voor de hoofdklasse. In een poule met vijf teams, moest je bij de eerste twee eindigen om door te gaan naar de hoofdklasse. Ondanks goed spel, lukte dit niet. De meiden werden vierde in de poule en starten in de tweede klasse.

Na deze enerverende dag en met nog een paar trainingen voor de boeg, maken de spelers, trainers en coaches van Seesing Personeel|Longa'59 zich op voor een welverdiende vakantie om eind augustus weer fris aan het nieuwe volleybalseizoen te beginnen.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook