Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Zomergroet van Seesing Personeel | Longa`59

       

Het seizoen 2018 – 2019 zit erop. De zomer is bijna aangebroken, de recreanten uit de Gemeente Oost Gelre hebben onderling gestreden om Longa`59 Recreantencup en de vierdaagse wordt deze week nog gelopen. Op sportief vlak hebben onze speelsters zich van hun beste kant laten zien. Het bestuur heeft ook dit seizoen de organisatie en structuur weer bijgesteld om onze leden met veel plezier te laten volleyballen. We kijken regelmatig waar we staan en waar we naartoe willen. Wat gaat er goed? Wat kan beter? Waar kunnen we bijstellen? Waar en hoe vieren we onze successen? Door meerdere contactmomenten met trainers, coördinatoren en speelsters krijgen we steeds meer in beeld wat het best is voor onze speelsters en spelers. Speerpunten zijn dan ook het beter maken van de sporters als volleyballer en hen ontwikkelen tot een beter persoon. We laten ook speelsters met elkaar meetrainen en spelen, zodat er onderling meer betrokkenheid en verantwoordelijkheid ontstaat.

 

Terugblik
Het seizoen is weer voorbijgevlogen. We hebben veel mooie momenten beleefd.De winnaarstaarten waren niet aan te slepen. Met maar liefst negen kampioenen en promoties mogen we spreken van een succesvol seizoen. Dames 1 gaat volgend seizoen derde divisie spelen. En dat in ons 60-jarige jubileumjaar.

Vrijwilligers en sponsoren
De activiteiten en investeringen in onze begeleiding en spelers zijn niet mogelijk zonder vrijwilligers en sponsoren. Zij zijn onmisbaar voor onze vereniging. Ons ledenbestand bestaat vooral uit jeugdteams, de focus ligt dan ook op ouders. We hebben elkaar nodig om samen het vuur binnen de vereniging te laten branden. De betrokkenheid is groot bij ouders en leden en veel mensen zijn bereid om een taak te verrichten. Het bestuur bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Ook voor volgend seizoen doen we weer een beroep op de vrijwilligers. Ook bedanken we onze sponsoren voor hun vertrouwen in de vereniging en hun bijdragen. Zonder hen kunnen veel vuurtjes niet aangewakkerd worden.

Zaterdag 19 oktober houden we ons 60-jarig jubileumfeest. De laatste maanden laten we geregeld oude foto`s zien op de sociale media en op onze website. www.longa59.nl/jubileum/ waar menig herinnering boven komt. Dus zet deze dag alvast in je agenda.

Binnenkort houden we eerst vakantie. We zetten ons in de stand-bystand. Even geen was-en rijschema, trainingen en vergaderingen. Het bestuur leunt deze periode achterover en ook de vrijwilligers, trainers en spelers hebben nu tijd voor een andere invulling. Vakantie vieren, relaxen, ideeën opdoen en alleen het vuur in de barbecue laten branden. Vanaf 2 septemberkan iedereen weer fris en opgeladenaan de trainingen beginnen.

Het bestuur van Longa`59 wenst je een buitengewoon heerlijke vakantie toe!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook