Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Start volleybalcompetitie 2019/2020 Seesing Personeel | Longa’59

       

De komende week start voor de volleyballers van Seesing Personeel|Longa’59 de competitie van het nieuwe volleybalseizoen. Dames 2 heeft de primeur op donderdag 19 september om 20.30 uur in de Hamalandhal. Op zaterdag 21 september volgen de overige damesteams, de meiden A-, B- en C-teams en het jongensteam met hun eerste competitiewedstrijd op de thuisspeeldag in de Hamalandhal. De mini’s niveau 1 t/m 3 spelen zaterdag hun eerste toernooi in Dinxperlo, terwijl de mini’s niveau 4 t/m 6 op 28 september starten. Voor een overzicht van alle wedstrijden kijk op onze website: www.longa59.nl/wedstrijden/programma/

Spannend seizoen

“Na een afwezigheid van twee jaar zal Dames 1 weer in de derde divisie uitkomen. Een grote uitdaging voor het jonge team dat voor het eerst in deze divisie gaat spelen. Dit seizoen spelen we met 13 teams competitie. Vijf C-teams waarvan één jongensteam en een nieuw selectie C-team. Twee Meisjes B teams, waarvan 1 selectieteam en een Meisjes A team. Verder speelt Dames 2, 3 en selectieteam Dames 4 en Dames 5 competitie. Ook de recreanten spelen dit seizoen weer competitie. Genoeg uitdagingen om er een spannend seizoen van te maken” vertelt voorzitter Marian Hagen.

Kom kijken

Er is de afgelopen weken weer volop getraind en verschillende oefentoernooien zijn gespeeld. De volleyballers van Seesing Personeel| Longa’59 zijn er klaar voor en nodigen iedereen uit zaterdag a.s. te komen kijken en aanmoedigen in de Hamalandhal.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook