Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

EventBar sponsort mini’s Seesing Personeel|Longa’59

       

EventBar, barspecialist voor evenementen is voor drie jaar shirtsponsor van de mini’s van Seesing Personeel|Longa’59. Het bedrijfslogo staat prachtig op de achterzijde van de wedstrijdshirts. Voor het fotomoment draaien de mini’s van Seesing Personeel |Longa’59 met plezier het shirt even om.

Igor Krabben, oprichter en eigenaar van EventBar vertelt: “ ’Oog voor de bar, zicht op omzet ‘ is ons motto. Dagelijks plaatsen we barren in diverse thema’s op events en beurzen op basis van sfeer, beleving en efficiëntie. Met ons concept Bier-Mobiel kunnen we events in een totale retro-sfeer zetten. Iedere dag weer een nieuw event op een nieuwe locatie, een fantastische dynamische branche!”

Lokale ondersteuning

Als ondernemer vindt Igor het belangrijk om lokaal verenigingen en evenementen te ondersteunen. “Daarnaast volleybalt onze oudste dochter met veel plezier bij de mini’s van Seesing Personeel|Longa’59. Het is mooi om te zien hoe de Lichtenvoordse volleybalvereniging door een groep energieke vrijwilligers op de kaart gezet wordt. En … net als een mooie bar, vergroot een mooi wedstrijdshirt de beleving en daardoor de prestatie! Daar werkt EventBar natuurlijk graag aan mee.”

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook