Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Van traditionele bok naar troon!

       

‘Week van de Scheidsrechter’, van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober

 

Scheidsrechters, je hebt ze in alle vormen en maten, in alle leeftijden en van ieder niveau. De één fluit meer dan de ander, de één fluit divisieniveau en de ander houdt het liever bij de lagere klassen. Waar ze ook fluiten, ze zijn 100% onmisbaar binnen de sport en daarom roepen we alle volleyballers van Seesing Personeel|Longa'59 op om ze in deze ‘week van de scheidsrechter’ extra in het welverdiende zonnetje te zetten!

Voorzitter Marian Hagen vertelt: “Bij Seesing Personeel|Longa'59 worden veel wedstrijden door de eigen, veelal jonge speelsters gefloten. Na het behalen van de basis Volleybalmasterz, het spelregelbewijs van NeVoBo, krijgen de speelsters een interne opleiding van scheidsrechter coördinator Maicol Gerritsen, zodat ze tot en met 1e klasse mogen fluiten.

Op de foto de speelsters die onlangs hun scheidsrechters certificaat behaalden. Ze hebben nu handvatten om als spelleider een wedstrijd te fluiten. Het vergroten van kennis van spelregels van volleyballers is een onderdeel van de missie ‘Samen naar een veiliger sportklimaat’, die bij Seesing Personeel | Longa`59 hoog in het vaandel staat. Door spelregelkennis bevorder je ook sportiviteit en respect. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter”.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook