Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Lurvink Afbouw teamsponsor Dames 1

       

“Ik ben onder de indruk van de betrokkenheid en gedrevenheid van zoveel mensen bij Volleybalvereniging Seesing Personeel|Longa’59 en wij zijn trots om teamsponsor van Dames 1 te zijn”, aldus Jurgen Lurvink mede-eigenaar van Lurvink Afbouw.

 

“Lurvink Afbouw is gespecialiseerd in de afbouw van huizen en bedrijfspanden in de breedste zin. Gevelisolatie, gevelonderhoud en schilderwerk behoren tot onze kerntaken, maar ook stukadoorswerk, decoratieve afwerking en akoestisch stucwerk voeren wij in de hoogst mogelijke kwaliteit uit. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en een groot deel van Duitsland. In Bocholt wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe hal waar ook ons nieuwe bedrijf Lurvink Sikora onderdak krijgt,” vertelt Jurgen. “Door onze jarenlange ervaring, ook in Duitsland, beschikken we over een groot netwerk en zijn daardoor zeer flexibel. Naast onze eigen werknemers hebben we bij grote bouwen en in drukke tijden veel onderaannemers aan het werk.”

Ondersteuning

“Als vader van Dames 1 speelster, Ela, vind ik het natuurlijk mooi om met Lurvink Afbouw, als teamsponsor mijn betrokkenheid te tonen en het team met shirts en tassen te ondersteunen,” vertelt Jurgen. “Ook als supporter kijk ik graag naar de verrichtingen van Dames 1. Ik bewaar goede herinneringen aan het samen volleyballen met Ela, tijdens het jaarlijkse ouder-kind toernooi. Dit is altijd erg gezellig en voor mijzelf de enige keer in het jaar dat ik volleybal, dus het hoogtepunt in m’n eigen volleybal carrière”.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook