Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Nieuwe bestuursleden bij Seesing Personeel|Longa’59

       

Rianne Hulshof en Peter van Aken werden tijdens de algemene ledenvergadering, oktober jl., met luid applaus ontvangen als de nieuwe bestuursleden in het bestuur van Seesing Personeel| Longa`59. Rianne neemt het secretariaat van Yvette slot over en Peter het penningmeesterschap van Ilse Wolterinck.

 

v.l.n.r.: Marian Hagen, Marloes Harbers-ten Have, Claudia Holkenborg, Jan Hillen, Rianne Hulshof, Peter van Aken

Steentje bijdragen

Met twee volleyballende dochters, Peppe (MC4) en Nova (MB1), wil Rianne naast het aanmoedigen, rijden en wassen wat meer voor de volleybalvereniging, die draait op vrijwilligers, betekenen. “Van elke ouder wordt een bijdrage verwacht en de secretariaatsfunctie past bij me en is nu te combineren met ons gezin en m’n werk als leerplichtambtenaar bij de gemeente Doetinchem”, vertelt Rianne. “Ik vind het leuk m’n steentje te kunnen bijdragen en heel interessant om mee te denken met het bestuur van deze bloeiende vereniging”.

 

Betrokken en fanatiek

Als betrokken ouder van volleyballende dochter Lynn (MB1) is Peter vier jaar coach bij de mini’s van Seesing Personeel|Longa’59 geweest. Daarnaast assisteerde hij bij de trainingen van de mini’s. “Toen Lynn naar de C-jeugd ging, ben ik gestopt als coach en heb de plek langs het veld verruild voor een plek op de tribune, waar ik zowel thuis als uit de meeste wedstrijden als fanatiek supporter probeer bij te wonen” vertelt Peter. “Met plezier ga ik nu weer als vrijwilliger aan de slag. Mijn nieuwe taak als penningmeester is natuurlijk heel wat anders, maar past goed bij me. In het dagelijks leven werk ik op de financiële administratie van Coop Supermarkten en met het borgen van alle financiële zaken van de volleybalvereniging hoop ik een zinvolle bijdrage te leveren”.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook