Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Harbers ICT teamsponsor van Dames 4

       

Harbers ICT gaat voor de beste technische oplossingen en continue verbetering. Dat past perfect bij het Dames 4 team van Seesing Personeel|Longa’59, een fanatiek en enthousiast team met verschillende karakters die het maximale uit hun team willen halen. De meiden, trainers en coaches zijn ontzettend blij met de nieuwe teamsponsor!

Harbers ICT is dé betrouwbare ICT- partner voor het MKB. “Onze IT-specialisten denken strategisch met de klant mee voor de meest optimale ICT-omgeving" vertelt eigenaar Emiel Harbers. “Verder leveren we alle bekende werkplek- en cloudoplossingen in de markt, volledig met beheer, onderhoud en support. We werken landelijk, maar zijn een echt Achterhoeks bedrijf. Wanneer wij tegen een klant zeggen dat het goed komt, dan komt het goed. Dat is al 20 jaar onze kracht.”

Ondersteuning

Harbers ICT ondersteunt graag lokaal jong sporttalent. “Omdat onze dochter Nana met veel plezier bij de mini-D meisjes van Seesing Personeel|Longa’59 volleybalt vind ik het mooi om een team bij deze groeiende vereniging te ondersteunen.”  

Fanatiek en enthousiast team

Met Danique als spelverdeler, Aukje en Anouk op mid, Roanne, Marit, Lynn en Meike als passer/loper en/of diagonaal en Kiki als libero is Dames 4 een fanatiek en enthousiast team. Nadat het jonge team vorig jaar de overstap maakte naar de senioren en knap in de subtop eindigde, is de doelstelling voor dit seizoen bovenin mee te draaien en promotie naar de 1e klasse te behalen. Op dit moment ligt het team goed op koers met een gedeelde 1e plek in de competitie. De speelsters proberen dit vast te houden door drie keer per week hard te trainen onder leiding van volleybaltrainers Han en Hidde Bulten. Daarnaast begeleiden Leonie Otten en Ruud Elferink van Centrum in beweging, de speelsters op vrijdag bij het werken aan kracht en conditie. Tijdens de wedstrijden coachen Frank Rietberg en Marcel van den Berg het team.

 

Naast zelf volleyballen, staan de speelsters op de bok als scheidsrechter bij wedstrijden van andere teams en verzorgen ze kantinediensten. Dames 4 wordt aangemoedigd door een betrokken achterban van vrienden, familie en andere volleyballiefhebbers. Kom jij ze binnenkort ook aanmoedigen?

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook