Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Personeel | Longa’59 meisjes B1 en C1 promoveren naar Hoofdklasse!

       

Het meisjes B1 team van Seesing Personeel|Longa’59 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 1e Klasse door met 4-0 te winnen van Halley uit Wehl en promoveert daarmee naar de Hoofdklasse. Ook de meisjes C1 die op een 2e plek in de 1e Klasse eindigden komen de tweede competitiehelft in de Hoofdklasse uit.

 

Kampioenswedstrijd meisjes B1

Het B1 team had afgelopen zaterdag één doel en dat was minimaal drie sets winnen van het meisjes B2 team van Halley uit Wehl. De eerste wedstrijd in deze competitie tegen dit Halley werd al met 4-0 gewonnen. Met een volle tribune lag er zaterdag toch enige druk op de jonge meiden, waarvan de helft nog op C-niveau mag spelen. Door een goede servicebeurt van Lynn kwamen de meiden direct op voorsprong en was de druk van de ketel. De rest van de wedstrijd ging voortvarend en na drie gewonnen sets was het kampioenschap binnen. Met nog één wedstrijd te gaan, kunnen ze ook nog ongeslagen kampioen worden. De meiden promoveren en gaan de tweede helft van het seizoen Hoofdklasse spelen waar ze ook thuishoren. Onder leiding van trainers Bart Manschot en Luuk Huinink wisten Bibi, Evy, Fenne, Isa, Kyra, Loïs, Lynn A, Lynn M en Nova alle wedstrijden overtuigend te winnen.

 

Meisjes C1

Het C1 team van Seesing Personeel|Longa’59 eindigde zaterdag na tien gespeelde wedstrijden in de 1e klasse op een keurige tweede plek met 35 punten. Hiermee promoveren Reesa, Maike, Evy, Lott, Pleun, Marin, Lonne, Luna en Lisa onder leiding van trainers Udo Hanselman en Wilhelm de Ruiter naar de Hoofdklasse.

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook