Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Personeel | Longa’59 Dames 3 studeert en volleybalt

       

Pleun, Nynke, Anna, Jill, Tess, Aniek, Tara, Maaike, Eva en Nina vormen samen het fanatieke en gezellige Dames 3 van Seesing Personeel|Longa’59. “Onze trainers Gien Weelink en Judith Spekschoor delen tijdens de leerzame trainingen hun volleybalkennis met ons en onze enthousiaste coach Piet Hogenelst probeert ons elke week weer naar een overwinning te coachen” vertellen de volleybalsters.

 

Flexibel trainen

“Het bijzondere aan ons team is dat veel meiden buiten Lichtenvoorde studeren. Naast onze drukke bezigheden op school en ons sociale leven, vinden we het heerlijk om een potje te kunnen volleyballen. We zijn super blij dat we bij Longa’59 de mogelijkheid krijgen om flexibel te trainen.

Natuurlijk zetten we ons als team ook in voor het invullen van de kantinedienst, klaarzetten van velden en het fluiten van wedstrijden”.

 

Resultaat én gezelligheid

Dames 3 speelt dit seizoen voor het eerst in de huidige samenstelling en komt uit in de 2e Klasse. “Bij de start van het seizoen was het even zoeken naar de juiste posities voor iedereen, maar nu, halverwege het seizoen kunnen we zeggen dat we goed op elkaar ingespeeld zijn. We staan momenteel op plek 7 van de 11. We hebben 10 wedstrijden gespeeld en 22 punten. Uiteraard gaan we elke wedstrijd voor de winst, maar gelukkig staat voor ieder van ons gezelligheid voorop. Na de wedstrijd nemen we graag de tijd voor het nabespreken van de wedstrijd onder het genot van een lekker drankje”.

 

Ambitie

“Wij hopen dit seizoen nog veel te kunnen leren van onze trainers en coach, te stijgen in de competitie maar vooral hopen wij nog veel gezellige momenten met elkaar te beleven”.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook