Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Meisjes B Seesing Personeel|Longa ’59 ongeslagen door naar halve finale NOJK

       

Op zaterdag 4 januari jl. namen vier jeugdteams van Seesing Personeel|Longa’59 deel aan de voorrondes van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Het meisjes B team wist zich in Gennep na een 2e plek in de poule door middel van winst in de kruisfinale te plaatsen voor de halve finale op 15 februari aanstaande.

Meisjes B

Na een gelijkspel tegen Halley uit Wehl, winst tegen Hovoc uit Horst en Pegasus uit Nijmegen moest voor directe plaatsing gewonnen worden van het sterke Flamingo’s uit Gennep. Dit team had alle poulewedstrijden nog gewonnen. De meiden B gingen goed uit de startblokken en stonden eerst voor, maar moesten na wat extra gas van de Flamingo’s in de eerste set het onderspit delven. Plaatsing was alleen nog mogelijk door de kruisfinale van de nummer 3 van de andere poule Swikaros uit Millingen aan de Rijn te winnen. Met een service spektakel aan Longa’59 zijde in de eerste set en toch nog veel spannende momenten in de tweede set eindigden de Lichtenvoordse meiden als winnaar en is deelname aan de halve finale een feit.

Meisjes CMV

Ook voor de meisjes CMV was het na een oefentoernooi in de kerstvakantie, zaterdag jl. in Eibergen tijd om voor een plek te strijden in de halve finale. Bij de CMV-meisjes bleek maar weer eens dat een super oefentoernooi in Varsseveld, waarbij alles lukt, niet betekent dat je bij de échte wedstrijd in een volle lawaaiige sporthal zomaar weer in je goede eigen spel komt. Na een gezellige, spannende dag eindigde het NOJK-avontuur met een vierde plek in de poule.

Meisjes C

De meisjes C speelden in Denekamp en begonnen goed met veel positieve energie aan de eerste wedstrijd. Helaas gingen de eerste drie wedstrijden verloren, werd de vierde wedstrijd gewonnen en eindigden ze als vierde in de poule. Een sportieve ervaring rijker, maar helaas niet door naar de volgende ronde.

Meisjes A

Voor de meisjes A waarbij Enschede de speellocatie was begon de dag slecht. Bij het inspelen ging Lynn door de enkel en moest de rest van de dag op de bank plaatsnemen. Deze enorme tegenslag had zichtbaar invloed op de eerste wedstrijd die helaas verloren ging. Na een winstpartij en een gelijkspel, bleek het verlies van de eerste wedstrijd tegen Kerkemeijer Gemini uit Borculo uiteindelijk beslissend en ging Gemini door naar de kruisfinale en eindigden de Longa’59 meiden op een derde plek in de poule.

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook