Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Jaarlijkse potgrondactie Seesing Personeel | Longa’59 van start

       

Met het kwakkelende weer van de afgelopen dagen hebben veel mensen zin in het voorjaar. Heerlijk in de tuin bezig zijn en genieten van de bloemen en planten. Net als voorgaande jaren organiseert Seesing Personeel | Longa’59 de potgrondactie. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdactiviteiten en beperkt een contributieverhoging. De bal moet immers blijven rollen en de actie scheelt ú slepen met zware zakken. Bovendien komen de leden de potgrond gewoon bij u thuis brengen! 

Vanaf 27 januari tot uiterlijk 4 maart kunt u de jeugdleden van Seesing Personeel | Longa’59 weer aan de deur verwachten. Tegen een scherpe prijs bieden zij u kwalitatief goede potgrond aan, die zij vrijdag 13 maart tussen 18.00 – 20.00 uur bij u thuis komen brengen. U steunt de vereniging en onze leden besparen u tijd en sjouwwerk!

Prijzen potgrondactie
De potgrond is te bestellen via de bestellijsten die de leden bij zich hebben. Seesing Personeel | Longa’59 hanteert de volgende prijzen:1 zak à 20 liter Є 2,50, 1 zak à 40 liter Є 4,50 en 3 zakken à 40 liter Є 12,-. U dient direct bij verkoop af te rekenen. Houdt u er rekening mee dat er contant afgerekend dient te worden?

Digitaal bestellen
Dit jaar is het ook mogelijk om digitaal te bestellen. Stuur een mail naar penningmeester@longa59.nl met het aantal te bestellen zakken potgrond, uw naam, adresgegevens en na betaling ontvangt u de bestelling bij u thuis.

Steun de volleybalvereniging  
Seesing Personeel | Longa’59 vertrouwt erop dat ook ú onze vereniging wilt ondersteunen door het kopen van de potgrond. Met uw steun kan de volleyballende jeugd actief blijven spelen en plezier aan het volleybalspel beleven. Heeft u vragen over de actie? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@longa59.nl.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook