Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Jaarlijkse potgrondactie Seesing Personeel | Longa’59 tot 4 maart a.s.

       
Heeft u ook zin in het voorjaar? Heerlijk in de tuin bezig zijn en genieten van de bloemen en planten. Net als voorgaande jaren organiseert Seesing Personeel | Longa’59 de potgrondactie. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdactiviteiten en beperkt een contributieverhoging. De bal moet immers blijven rollen en de actie scheelt ú slepen met zware zakken. Bovendien komen de leden de potgrond gewoon bij u thuis brengen!

Tot uiterlijk 4 maart kunt u de jeugdleden van Seesing Personeel | Longa’59 nog aan de deur verwachten. Tegen een scherpe prijs bieden zij u kwalitatief goede potgrond aan, die zij vrijdag 13 maart tussen 18.00 – 20.00 uur bij u thuis komen brengen. U steunt de vereniging en onze leden besparen u tijd en sjouwwerk!

Prijzen potgrondactie
De potgrond is te bestellen via de bestellijsten die de leden bij zich hebben. Seesing Personeel | Longa’59 hanteert de volgende prijzen:1 zak à 20 liter Є 2,50, 1 zak à 40 liter Є 4,50 en 3 zakken à 40 liter Є 12,-. U dient direct bij verkoop af te rekenen. Houdt u er rekening mee dat er contant afgerekend dient te worden?

Digitaal bestellen
Dit jaar is het ook mogelijk om digitaal te bestellen. Stuur een mail naar penningmeester@longa59.nl met het aantal te bestellen zakken potgrond, uw naam, adresgegevens en na betaling ontvangt u de bestelling bij u thuis.

Steun de volleybalvereniging  
Seesing Personeel | Longa’59 vertrouwt erop dat ook ú onze vereniging wilt ondersteunen door het kopen van de potgrond. Met uw steun kan de volleyballende jeugd actief blijven spelen en plezier aan het volleybalspel beleven. Heeft u vragen over de actie? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@longa59.nl.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook