Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Personeel|Longa’59 Meisjes C4 timmert aan de weg

       

Hard trainen, elkaar positief ondersteunen en bovenal samen een heleboel plezier hebben, dat zijn de ingrediënten van Meisjes C4 bestaande uit Doris, Liz, Jolijn, Lili, Liv, Mijs, Liz en Peppe.

Iedere maandag- en woensdagavond wordt er getraind onder leiding van Simone Hesselink en David Menting. Er wordt goed getraind, alhoewel ze zelf toegeven dat er soms wat minder gekletst mag worden. Maar wanneer naast volleybal, kletsen en lol maken je hobby is (van alle 8!), dan is het best een uitdaging voor de club 11- en 12-jarige meiden om dit een hele training lang niet te doen. Dus is er nog iets te verbeteren? “Minder kletsen en geinen tussen het warmlopen, de krachttraining afgewisseld met 10 seconden rust, het planken, zowel voor-, zij- als achterwaarts en die o zo vervelende Superman-oefening", lachen de meiden.

Podiumplek?

“De meiden spelen al vanaf september samen. Dit is goed terug te zien in hun spel. Meer en meer raken ze op elkaar ingespeeld. Behoorden ze in de eerste competitiehelft nog tot de middenmoot, de tweede helft zijn ze uitstekend van start gegaan en behoort een podiumplaats zeker tot de mogelijkheden. Alhoewel het natuurlijk nog véél te vroeg is om daar al een uitspraak over te doen”, zegt coach Majonne ten Holder.

Succesfactoren

De succesfactoren zijn simpel, vertelt de trotse coach: “Fouten maken mag, we helpen elkaar weer op weg, door elkaar aan te moedigen en de handen aan te tikken. Onze Yell, zeker niet onbelangrijk, ‘Hey Boem!’, de druiven in de time-out, gezelligheid, samenwerken én inzet. Iedere wedstrijd opnieuw. Dat maakt MC4 tot een topteam”.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook