Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex|Longa’59 Meiden A1: van vele markten thuis

       

Iris, Lot, Sophie, Kim, Femke, Jill, Pien, Sanya en Jet spelen de hoofdrol in Seesing Flex|Longa’59 Meiden A1. Twee keer per week trainen, voor het eerst spelen in de 1e klasse van de A-competitie, eindexamen doen, een bijbaantje én activiteiten voor de Longa’59-jeugd organiseren.  Kortom: dit team is van vele markten thuis!

Een groot deel van Meiden A1 speelt inmiddels al een  aantal jaar samen onder leiding van trainer Laurens Sonderen en coach Saskia Reinerink.  “Met de komst van Jet als spelverdeelster, hebben we op elke positie een reserve. Dit is heel fijn, zeker nu een groot deel van het team een druk jaar heeft”, vertelt coach Saskia.

Progressie

“De eerste competitiehelft moesten de meiden wennen aan de nieuwe nethoogte. Nu de tweede seizoenshelft bezig is, zien we duidelijk progressie bij het team. Met dank aan de trainingsuren en de aandacht en tomeloze inzet van trainer Laurens gaat bijvoorbeeld de passing steeds beter en dat maakt dat de meiden zelf lekker kunnen aanvallen. Ook hebben we een aantal  servicekanonnen en meiden die goed kunnen blokkeren. De resultaten zijn nog wisselend, maar van elke ploeg hebben we al een set gepakt en afgelopen zaterdag hebben we zelfs met 0-4 gewonnen. Het team leert in deze klasse ontzettend veel en het volleybalspel is steeds leuker om naar te kijken!” zegt een trotse coach.

 

Organisatietalent

Naast de volle agenda die de meiden al hebben, is door dit actieve Meiden A1 team de succesvolle Bingoavond  voor de CMV jeugd in februari georganiseerd én organiseren ze ook het Ouder-kindtoernooi op zondag 29 maart 2020 a.s. Opgeven hiervoor kan nog tot 14 maart via activiteiten@longa59.nl

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook