Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Texaco Lichtenvoorde sponsort nieuwe truien scheidsrechters volleybalvereniging Seesing Flex|Longa'59

       

Onlangs zijn de scheidsrechters van Seesing Flex|Longa'59 voorzien van mooie nieuwe truien. Deze prachtige truien zijn gesponsord door Texaco Lichtenvoorde. Samen met Shop4teams verzorgden zij ook de inspeelshirts voor het NOJK-toernooi.

Texaco Lichtenvoorde is een 24-uurs bemand benzinestation met 10 medewerkers, gevestigd aan de Europaweg N18. “Naast een zeer compleet benzinestation bieden we een uitgebreid shopassortiment met autoaccessoires, zoetwaren, vers belegde broodjes, snacks, bloemen en cadeauartikelen. Als extra service verhuren we verschillende type aanhangwagens” vertelt eigenaar Sander Molendijk.

Uitstraling

“De nieuwe truien voor de scheidsrechters komt de uitstraling van Seesing Flex|Longa'59 ten goede. Als ondernemer ervaar ik dagelijks dat een goede uitstraling bijdraagt aan professionaliteit. Dit geldt ook voor een ambitieuze, groeiende vereniging als Longa'59. Het is mooi hieraan bij te dragen en helemaal leuk dat ik ook nog eens met m'n volleyballende nichtje op de foto sta” lacht Sander.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook