Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Winnaars potgrondactie Seesing Flex|Longa'59 ontvangen prijs

       
De buitentrainingen zijn vanaf 11 mei jl. van start gegaan op het beachveld bij Zwembad Meekenesch en de beachvelden in Harreveld. Dit gaf eindelijk de kans om de winnaars, van de potgrondactie 2020, hun welverdiende prijs te overhandigen. 

Na de geslaagde CMV training op maandag 18 mei jl. bij Zwembad Meekenesch kregen de prijswinnaars op gepaste afstand de prijzen uitgereikt door voorzitter Marian Hagen. “We zijn heel blij, dat we met veel inzet en veel overleg, met de beperkingen en protocollen toch aan het volleyballen zijn. We zien louter lachende kinderen die met veel plezier hun favoriete sport uitoefenen. Dit doet me deugd. We prijzen ons gelukkig dat we nog steeds een bloeiende jeugdafdeling hebben en de opbrengst van de potgrondactie komt ook deze keer ten goede aan de jeugd van Seesing Flex | Longa’59.” Naast het streven om twee keer in de week te trainen, investeert de vereniging in opleidingen van trainers, hulpmiddelen en in jeugdactiviteiten. Hiermee richt het bestuur zich op kwaliteit en continuïteit en vooral veel plezier tijdens het volleybal.

Prijzen
Het team dat dit jaar de meeste potgrond heeft verkocht, is niveau 2 team 1: Maud Klein Avink, Caro Ebbers, Floor Prinsen, Bo te Brake en Devon Zuidinga. Zij ontvingen een ijsbollen bon waarmee ze buiten met het hele team een heerlijke ijscoupe kunnen eten.  De beste verkoper dit jaar is Maud Klein Avink (niveau 2 team 1). Nummer 2 is Karlijn te Walvaart (niveau 6 team 1) en Danique Vels (niveau 4 team 1) is als derde geëindigd. Op de foto de prijswinnaars met hun presentje, samen met voorzitter Marian Hagen.

Woord van dank
Het doet het bestuur van Seesing Flex | Longa’59 erg goed dat er zoveel mensen zijn die de vereniging een warm hart toedragen. Een woord van dank gaat dan ook uit naar iedereen die heeft bijgedragen en meegeholpen aan de potgrondactie: de meiden en jongens van de jeugdafdelingen, die de huis-aan-huisverkoop hebben gedaan, de sponsoren Aloys Roemaat Transport BV en Knufing Transport B.V.,  Garage Engelbarts BV,  de ouders voor het helpen rondbrengen en Mario Rötter als coördinator van de actie én uiteraard alle kopers!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook