Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Zomergroet van Seesing Flex | Longa`59

       

Zomervakantiegroet Seesing Flex | Longa`59

Heerlijk vakantie! Lekker tijd voor én met elkaar. Het seizoen 2019 – 2020 is beëindigd en de laatste maanden zaten vol met hobbels, door Corona. Gelukkig mochten we vanaf april buiten volleyballen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. Bij zwembad Meekenesch, de beachvelden van Harreveld en op het gras bij voetbalveld Longa`30. En vanaf 1 juli volleyballen we weer in onze vertrouwde Hamalandhal. Normaal gesproken stopt het seizoen half juni, maar door Corona is de laatste dag 17 juli.

Start seizoen
Maandag 31 augustus is de officiële start van het nieuwe seizoen. Enkele teams zullen iets eerder starten met trainen. Het is een korte vakantie, dus die wordt vast en zeker goed ingevuld. Wel of niet naar het buitenland? Dicht bij huis is het ook heel goed vertoeven.

Hard werken door technische commissie
Achter de schermen is hard gewerkt om de teams te laten volleyballen met de maatregelen en de beperkingen die we van overheidswege na moeten leven. Ook is er enorm veel tijd gestoken in de nieuwe teamsamenstellingen. Daarnaast hebben we een samenwerking opgestart met Orion op het gebied van talentontwikkeling in de Achterhoek en zijn we in gesprek met de buurtverenigingen in onze gemeente, om te verkennen waar we elkaar in kunnen ondersteunen. Het eerste resultaat hiervan is dat ons jongensteam samen een team wordt met het jongensteam van VV Grol.

Flexibel volleybal aanbieden
Corona brengt ons ook nieuwe inzichten. De behoefte aan flexibel volleybal wordt groter: wel volleyballen, maar geen competitie spelen met 22 wedstrijden. Recreatief spelen, maar dan bijvoorbeeld op promotieklasse niveau. Op latere leeftijd nog leren volleyballen. Volleyballen, maar vanwege blessures aan de knie, niet meer springen. Hier heeft de Nevobo (Nederlandse Volleybalbond) no-jump volleybal voor bedacht. Onze Technische Commissie en het bestuur zoekt ook naar nieuwe mogelijkheden om meer mensen te laten volleyballen. We blijven aandacht besteden aan onze jeugd, maar de focus zal volgend seizoen liggen bij de (jong) volwassenen, die flexibel willen volleyballen. We zullen hierover berichten, zodra er meer concreet is.

Vrijwilligers en sponsoren
De activiteiten en investeringen in onze begeleiding en spelers zijn niet mogelijk zonder vrijwilligers en sponsoren. Zij zijn onmisbaar voor onze vereniging. Ons ledenbestand bestaat vooral uit jeugdteams, voor vrijwilligers ligt de focus dan ook op ouders. We hebben elkaar nodig om samen het vuur binnen de vereniging te laten branden. De betrokkenheid is groot bij ouders en leden en veel mensen zijn bereid om een taak te verrichten. Het bestuur bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Ook voor volgend seizoen doen we weer een beroep op de vrijwilligers. Ook bedanken we onze sponsoren voor hun vertrouwen in de vereniging en hun bijdragen. Zonder hen kunnen veel vuurtjes niet aangewakkerd worden.

Vakantie vieren

De rijschema`s liggen al lang in de kast, net als de wedstrijdtenues. Het is nu tijd voor een time-out, tijd om vakantie te vieren. Het bestuur, trainers, coaches en spelers pakken nu hun rust in hangmat of tuinstoel, om zich op te laden voor het nieuwe seizoen. We gaan ervan uit, dat we weer op de ‘normale manier’ kunnen volleyballen.

Het bestuur van Seesing Flex | Longa`59 wenst je een heerlijke relaxte vakantie toe!

Hou de website www.longa59.nl in de gaten, regelmatig staan hier updates op die van belang zijn voor onze leden.

 

Marian Hagen voorzitter

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook