Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Volleybalvereniging Seesing Flex | Longa`59 start seizoen 2020 – 2021 weer op

       

Missie nieuwe seizoen > flexibel volleyballen
Eind augustus is het weer zover, dan starten we weer met onze grote hobby, volleyballen in onze eigen Hamalandhal. We gaan weer trainen, wedstrijden spelen en gezellig nazitten in de kantine. Veel gespreksstof zal gaan over het Coronavirus wat ons allemaal bezighoudt. Op het moment van dit schrijven gelden nog steeds de versoepelende maatregelen die per 1 juli jl. afgegeven zijn door de overheid. Op de website van NOC*NSF staat het volgende: https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Versoepeling maatregelen voor de sport
Sportaccommodaties en sportkantines zijn open en ook senioren onderling hoeven tijdens het sporten geen anderhalve meter afstand meer te houden, waardoor het organiseren van wedstrijden dan weer mogelijk is.

In de praktijk houdt deze versoepeling in dat alle binnen- en buitensporten weer actief kunnen worden beoefend, inclusief het organiseren van competities, onder voorwaarden met publiek. Ook de zogenaamde contactsporten kunnen weer sporten.

Het bestuur volgt de website van de Nevobo en NOC*NSF continue, mochten er wijzigingen komen die de leden aangaan, zullen we dit direct communiceren.

Volleyballen 18+
De technische commissie heeft, ondanks de vele gesprekken met speelsters, niet kunnen voorkomen dat twee competitie spelende teams zich terugtrekken. We houden nog drie seniorenteams over.  De speelsters hebben, voor hen, moverende redenen om te stoppen. De technische commissie heeft de positieve zaken eruit gehaald en het blijkt dat mensen wél willen volleyballen, maar dan op een flexibele manier. Technische commissie en bestuur zijn voortvarend aan de slag gegaan en hebben plannen bedacht om méér mensen flexibel te laten volleyballen, vanaf 18+.

Stel je eigen recreatieve team samen.
Een mooi voorbeeld is het ‘oude’ dames 5 team. Zij zijn omgeswitcht van competitie naar recreatief volleyballen. Zes speelsters wilden graag doorgaan, tijdens een avond brainstormen hebben ze personen benaderd die ooit gevolleybald hebben, het gevolg is dat ze nu met twaalf dames starten als recreantenteam. En meespelen in de recreantencompetitie.

Start2volley
Een ander initiatief is dat we 10 maandagavonden gratis volleybaltraining aanbieden voor mannen en vrouwen, die het spelletje volleybal leuk vinden, maar nog te weinig technisch onderlegd zijn. Onder begeleiding van een aantal ervaren trainers leren we je de beginselen van het volleybal en leggen we de spelregels uit, zodat je na 10 avonden, onderling wedstrijden kan spelen. Binnenkort volgt meer informatie.

 Jeugd
Onze vereniging heeft nu 8 jeugdteams en ruim 60 mini`s, waarvan ook jongensteams.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook