Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex|Longa’59 organiseert Lurvink Textiel volleybaltoernooi

       

Op zaterdag 12 september a.s. vindt van 9.00 uur tot 17.00 uur het Lurvink Textiel volleybaltoernooi plaats in de Hamalandhal. Voor CMV- en B jeugd. Dit jaar organiseert Seesing Flex | Longa`59 het eigen volleybaltoernooi in twee zaterdagen. Op 29 augustus jl. kwamen de senioren en enkele jeugdteams al in actie. Deze toernooien vinden plaats net na aanvang van de trainingen en voor de start van de competitie. “De toernooien zijn voor de competitie spelende teams een mooie manier om elkaar beter te leren kennen en op elkaar ingespeeld te raken. Het is een toernooi of driekamp voor de eigen teams en ook volleybalteams buiten Lichtenvoorde zijn uitgenodigd”, vertelt voorzitter Marian Hagen.

Lurvink Textiel. Dé textielspecialist uit de Achterhoek

Voor de tweede keer heeft Lurvink Textiel zich als sponsor verbonden aan het toernooi. “We leveren en bedrukken ‘unieke kleding voor verenigingen en het bedrijfsleven". Van bedrukte shirts voor jubilarissen en kampioenen tot partijen sport- of bedrijfskleding. We gaan voor perfectie: ”We kunnen kleding leveren binnen één dag en dat maakt ons de snelste textielpartner van de Achterhoek. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel: het leveren en upgraden van kleding is ons vak en dat verstaan wij goed”, aldus eigenaar Theo Lurvink.

“Ons bedrijf bevindt zich schuin tegenover de Hamalandhal, de thuishaven van Seesing Flex | Longa’59. Als buurman, maar ook als sportman weet ik hoe belangrijk ondersteuning van sponsoren is om verenigingen draaiende te houden. Met Lurvink Textiel willen we lokale verenigingen die we een warm hart toedragen, ondersteunen.  Als sponsor van het Lurvink textiel volleybaltoernooi wensen we alle deelnemers een sportief en plezierig toernooi toe en een goede start van het nieuwe volleybalseizoen!”

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook