Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Start volleybalcompetitie 2020 / 2021 Seesing Flex | Longa’59

       

Start volleybalcompetitie 2020 / 2021 Seesing Flex | Longa’59

De komende week start voor de volleyballers van Seesing Flex|Longa’59 de competitie van het nieuwe volleybalseizoen. Dames 2 heeft de primeur op donderdag 17 september om 20.30 uur in de Hamalandhal. Op zaterdag 19 september volgen de overige damesteams, de meiden B- en C-teams en het jongensteam B-team met hun eerste competitiewedstrijd op de thuisspeeldag in de Hamalandhal. Voor een overzicht van alle wedstrijden kijk op onze website: www.longa59.nl/wedstrijden/programma/

Spannend seizoen voor alle teams

“Afgelopen seizoen heeft dames 1 boven verwachting gepresteerd in de derde divisie. Met de nieuwe trainer Harmen Gijgink en coach Frank Rietberg gaan ze weer voor het hoogste resultaat. Een grote uitdaging voor het jonge team, waar Ésme Schreurs als nieuwe speelster verwelkomd is. Dit seizoen spelen we met elf teams competitie. Drie C-teams, vijf B-teams waarvan één jongensteam, die samen met de jongens van VV Grol één team vormen. Verder speelt dames 2 en 3 competitie. Wel zijn er nu vijf recreanten teams, waarvan dit seizoen helaas maar één team competitie speelt in verband met Corona. En hebben we nog altijd een bloeiende afdeling met onze mini`s die ook competitie spelen. Genoeg uitdagingen om er een spannend seizoen van te maken” vertelt voorzitter Marian Hagen.

Ontmoedigen van toeschouwers

We zijn heel blij dat we ‘gewoon’ aan de competitie kunnen beginnen. In verband met Corona is er een beperkt aantal bezoekers mogelijk van maximaal 72 personen op de hele tribune. Dit is inclusief gastenteams die tegen ons spelen. We houden ons aan de protocollen van de Nevobo en de Hamalandhal. Dit betekent dat we ontmoedigen dat er te veel toeschouwers komen. Raadpleeg de website www.longa59.nl/Corona-Update/ voordat je de sporthal bezoekt.

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook