Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Jaarvergadering Longa’59; van jubileumjaar naar coronaleed

       

Geen koffie, geen consumptie, geen ruimte voor samen na praten. Wel ruimte in de sporthal, lange gymbanken en een goede coronaproof voorbereiding. De 61e algemene ledenvergadering was er één van tegenstrijdigheden. Het jubileumjaar achter de rug, in het heden te dealen met alle restricties rondom het terugdringen van het coronavirus en de gevolgen daarvan voor de club.

 

Wat een mazzel dat Longa’59 dit jaar 61 jaar bestaat. Zo is het 60-jarig jubileum in volle glorie gevierd met een fantastisch feest en een heuse glossy. Vorig jaar niet wetend wat de club, de hele wereld boven het hoofd hing. Het bestuur heeft het afgelopen halfjaar veerkracht vertoont; van een volleybalstop voor alle leden via buiten volleyballen voor de jeugd naar weer binnen mogen volleyballen. Alles is in het werk gesteld om veilig te kunnen spelen. En naast deze onvoorziene ongenode gast die Corona heet, waar het bestuur op moest anticiperen zijn er innoverende projecten uitgerold. Start2Volley, samenwerking met volleybalverenigingen in onze gemeente en STA-volleybal (Stichting Talentontwikkeling Achterhoek volleybal). Nog in de kinderschoenen, maar met veel ambitie. Terecht werd het bestuur gecomplimenteerd met de grote inzet van het afgelopen jaar.

 

Voorzitter, Marian Hagen stond ook ruimschoots stil bij de twee aftredende bestuursleden. Claudia Klein Holkenborg heeft zich jarenlang in het jeugdbestuur en het bestuur ingezet als jeugd coördinator en daarbij vervulde zij ook een coördinerende rol binnen de technische commissie. Marloes Harbers, al heel veel jaren actief binnen de club als speelster, secretaresse van het Stichtingsbestuur in de gloriejaren van lands- en bekerkampioen van Nederland, en de afgelopen jaren ook actief in het bestuur om de technische kant meer structuur te geven als voorzitter van de technische commissie. Bloemen en mooie woorden als bedankje voor beide dames. Hart voor de club, meedenkend, actief en humor zijn daar slechts enkelen van.

 

Het gemis van de koffie, de consumptie en het na praten na de vergadering werd goed gemaakt met een mooi gebaar voor alle leden, kaderleden en coaches; een oranje mondneuskapje met daarop een wit Seesing Flex | Longa ’59 logo! Want; veiligheid boven alles.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook