Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Jouw stem op Longa’59 is geld waard!

       

Ben jij lid van de Rabobank, doe dan mee aan de actie ‘Rabo ClubSupport2020’. Draag jij Volleybalvereniging Longa’59 een warm hart toe? Dan doen we graag een beroep op je om in actie te komen en te stemmen op onze vereniging. Je kunt ons vinden onder de naam: Longa’59.

Breng je stem uit op Longa`59; Door in te loggen in de Rabobank app of op www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

 

Rabo ClubSupport2020
Rabobank Noord- en Oost Achterhoek ondersteunt met de actie ‘Rabo ClubSupport’ verenigingen en stichtingen. Ze investeert in kennis, netwerken en financiële middelen. Dat doen ze samen met hun leden, medewerkers, ambassadeurs van Team NL en Kunstbende. Elk lid van de Rabobank kan stemmen op een organisatie. Hoe meer stemmen de vereniging krijgt, hoe meer geld deze van de Rabobank ontvangt.

Breng je stem uit, tot 25 oktober nog mogelijk!
Iedereen die lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 5 oktober tot 25 oktober stemmen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Aarzel niet en stem op Longa’59! Ieder lid mag vijf stemmen vergeven, waarvan maximaal twee stemmen op één vereniging. Longa’59 hoopt uiteraard op een groot aantal uitgebrachte stemmen en roept iedereen dan ook op om op ons te stemmen! Ken je in jouw omgeving nog andere leden van de Rabobank? Vraag dan of zij ook op onze mooie vereniging willen stemmen. Met dit geld zijn we in staat om nog meer te investeren in en te organiseren voor onze club! Hoe mooi zou dat zijn!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook