Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa’59 MB1 weet fanatiek trainen te combineren met inzet voor de club

       

Drie keer in de week trainen in de zaal, één keer per week krachttraining bij Centrum in Beweging onder begeleiding van Ruud en dan hebben sommige meiden van MB1 ook nog tijd over om training te geven aan de mini’s. 

MB1, bestaande uit Bibi, Evy, Fenne, Isa, Kyra, Loïs, Lynn en Nova, is veel te vinden in de sporthal. Het team o.l.v. trainers Bart en Han zijn het vorige seizoen in de hoofdklasse als eerste geëindigd, daardoor komen ze dit seizoen wederom uit in de hoofdklasse. Helaas ligt de competitie nu stil, gelukkig mag er nog wel getraind worden. Doordat ze al enkele jaren samenspelen zijn ze heel goed op elkaar ingespeeld en kunnen ze het beste in elkaar naar boven halen.

Inzet voor de club
Naast zelf spelen zetten de meiden zich fanatiek in bij de verkoop van potgrond tijdens de actie in het voorjaar, en zijn ze in de sporthal te vinden als trainer bij de mini’s. ‘Training geven voor de mini`s, jongens én meisjes, vinden we heel leuk en soms wel wat lastig, er zijn ruim zestig mini`s van CMV 2,3,4en 5. Op die jonge leeftijd is het belangrijk om ze veel technische aanwijzingen te geven. We zien ze gelukkig wel vooruitgaan. Volleybal is nou eenmaal een hele leuke teamsport, wat we zelf graag doen en ook graag overbrengen. Soms is het zoeken naar de beste manier om iets uit te leggen. Lastig, maar bovenal leerzaam en leuk, aldus de actieve speelsters van B1 als minitrainers.’

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook