Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa’59 heeft voor het eerst een Cool Moves Volleybalteam niveau 1

       

Aan jonge speelsters/spelers geen gebrek bij Seesing Flex | Longa’59. En dit seizoen zijn er voor het eerst de jongste mini’s ingestroomd. Zes of zeven jaar zijn deze speelsters. Volleybal? Op zo’n jonge leeftijd? Jazeker! Cool Moves Volleybal biedt een hele mooie opbouw van niveau 1 tot en met 6. De nadruk ligt op plezier hebben, balgevoel en beweging stimuleren. Dit enthousiasme en de beleving op en rond het veld vormen de randvoorwaarden voor verdere ontwikkeling. De oefeningen tijdens de training zijn divers van aard, vooral gericht op het over het net gooien en vangen van de bal, en dat is al een hele opgave.

 

Tot nu toe is er één toernooi gespeeld, en wennen is het natuurlijk allemaal wel wanneer je net begonnen bent met volleyballen. Fem (6 jaar): ‘We moesten tegen een ander team en de bal over het net gooien’. Pien (ook 6 jaar) vulde aan: ‘Eerst mag je proberen op te slaan, lukt dat niet dan mag je de bal gooien’. De meiden krijgen op woensdag van 16.45 – 18.00 uur training van een gedreven trainster en gelukkig zijn er enkele C- en B-speelsters die ondersteunen. En nu maar wachten op het volgende toernooi, hopelijk is dat binnenkort.

Bewegen is oh zo belangrijk, zeker nu. Ken je nog kinderen die willen leren volleyballen, vanaf 6 jaar, meld je dan aan via de website www.longa59.nl en kom vrijblijvend een aantal keren meetrainen in één van onze CMV groepen.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook