Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

STEUN ONZE CLUB! JAARLIJKSE POTGRONDACTIE SEESING FLEX | LONGA`59 VAN START

       

“Hoewel aangenaam verrast met een sneeuwlaag op zondagmorgen en een flauw zonnetje in de middag, verlangen we weer naar het voorjaar. Heerlijk in de tuin bezig zijn. En met een laag verse potgrond heeft u meer plezier van de tuin, want bloemen en planten gaan beter groeien. Koop nu potgrond en steun onze club! Gezien de huidige omstandigheden rond Corona, kiezen wij voor een nieuwe, toekomstbestendige, opzet. De verkoop vindt nu online plaats, aldus voorzitter Marian Hagen.”

BESTELPROCES;  SCAN QR-CODE of ga naar www.potgrondactielonga59.nl
De bestelling gaat nu geheel via deze website. Nadat u de productkeuze heeft gemaakt, rekent u contactloos af. Zoals u gewend bent, bieden wij tegen scherpe prijzen kwalitatieve potgrond. We verkopen een zak van 20 of 40 liter en bij drie zakken van 40 liter ontvangt u een korting. Bij elke vierde zak van 40 liter ontvangt u één zakje dahlia mix gratis. En met deze mix lokt u bijen en zij bestuiven uw prachtige bloemen en planten in de tuin. Dahliamix is ook apart te bestellen.

TEAMPRIJS
De jeugdleden geven huis-aan-huis een flyer af, op 1,5 meter afstand, en vragen of u potgrond wil kopen. Op deze flyer staat hun naam en teamnaam. Het jeugdteam dat de meeste potgrond verkoopt (gerelateerd aan het aantal personen per team) ontvangt een bijdrage voor het teamuitje aan het eind van het seizoen. Het is van belang dat u deze namen in de verplichte velden invoert, zodat de organisatie kan volgen hoeveel ze verkocht hebben.

GEEN FLYER ONTVANGEN > toch bestellen
Als u geen flyer heeft ontvangen, kunt u gewoon online zakken potgrond of dahlia mix bestellen, het wijst zichzelf. Ook is het mogelijk een email te sturen naar penningmeester@longa59.nl of contant te betalen. Al deze informatie vindt u op de website. Plaats uw bestelling zo snel mogelijk in elk geval voor 3 maart.

GRATIS AFLEVERING
De distributie is 12 maart, op 13 of 14 maart wordt de bestelling bij u thuis afgeleverd door de persoon van wie u de potgrond koopt.

Steun de Volleybalvereniging 
Seesing FLex | Longa’59 vertrouwt erop dat ook ú onze vereniging wilt ondersteunen door het kopen van de potgrond. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan de jeugdafdeling én ook de senioren en recreanten profiteren mee. Door de moeilijkheden rondom Corona, liggen er voor ons een aantal financiële uitdagingen.

De bal moet immers blijven rollen en de actie scheelt ú slepen met zware zakken.

Heeft u vragen over de actie? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@longa59.nl. Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook