Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

KOOP NU ONLINE POTGROND. STEUN ONZE VOLLEYBALCLUB SEESING FLEX| LONGA`59

       

Ook deze week vragen we weer aandacht voor de potgrondactie van de volleybalclub. Onze jeugdafdeling, CMV 1-6, C en B jeugd geeft huis-aan-huis een flyer af. Rekening houdend met 1,5 meter afstand vragen ze of u potgrond wil kopen. Met uw steun houden we onze club in stand.

 

Voorzitter Marian Hagen vult aan: ”In verband met de huidige omstandigheden rond Corona hebben we nu aan andere opzet. We verkopen de potgrond online. Dit heeft een bijkomend voordeel dat nu ook de senioren, recreantenafdeling en de trainers meehelpen om de potgrond te promoten. Zij ontvangen een digitale poster, die zij per app, naar hun eigen contacten sturen en zo breidt het netwerk zich meer en meer uit om mensen aan te moedigen potgrond te kopen. Zo draagt ieder lid van de vereniging zijn steentje bij.”

TWEE TEAMPRIJZEN voor bestverkopende team jeugd én senioren/recreanten/trainersgroep
De nieuwe opzet, brengt ook een nieuw beloningssysteem met zich mee. Het team dat de meeste potgrond verkoopt (gerelateerd aan het aantal personen per team) ontvangt een bijdrage voor een teamuitje aan het eind van het seizoen.

Enthousiast moedigt voorzitter Marian Hagen aan: ‘Deze keer zijn er twee prijzen te winnen. Eén voor 18-/- en één voor 18+. Dus mensen koop nú online potgrond.’

BESTELPROCES
Scan de QR-code of ga naar www.potgrondactielonga59.nl hier vindt u alle informatie die nodig is om onze potgrondactie te doen slagen.

STEUN DE VOLLEYBALVERENIGING 
Seesing FLex | Longa’59 vertrouwt erop dat ook ú onze vereniging wilt ondersteunen door het kopen van de potgrond. Van de opbrengst profiteert iedereen mee. Door de moeilijkheden rondom Corona, liggen er voor ons een aantal financiële uitdagingen.

De bal moet immers blijven rollen en de actie scheelt ú slepen met zware zakken.

Heeft u vragen over de actie? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@longa59.nl.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook