Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 organiseert de QR code beweegroute

       

Seesing Flex | Longa`59 zet jou op een laagdrempelige manier in beweging! Als binnensportvereniging bieden we alle leden een buitenactiviteit aan. We breiden dit nu uit voor alle inwoners van Lichtenvoorde. Het heeft veel voordelen als mensen buiten (actief) zijn. Speciaal voor jou organiseert Seesing Flex | Longa`59 een uitgestippelde beweegroute, geschikt voor jong en oud. Start en einde is de Hamalandhal.

 

Je rent of wandelt, in je eigen tempo, van punt naar punt onder andere door het Wentholtpark. Je voert de oefening uit met de tien verschillende natuurlijke elementen die je onderweg tegenkomt. Bij het punt aangekomen staat een oranje bordje met een QR-code, waar de opdracht in verwerkt is. Als je deze scant volgt een instructiefilmpje door een speelster van de dames selectie en kan je direct aan de slag.
 
‘De laatste voorbereidingen worden getroffen, we laten je zo snel mogelijk weten, wanneer de route gelanceerd wordt. Zodat jij je kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen kan verbeteren. Bewegen is goed voor je lijf, motiveert voorzitter Marian Hagen.’
 
We lichten vast een tipje van de sluier op, scan de code en laat je inspireren door deze oefening.
Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook